Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul Megadeth de la București

În data de 16 și 17 mai 2013 fanii muzicii rock vor putea achiziționa bilete la concertul Megadeth mai ieftine cu 25%. Evenimentul are loc pe 22 mai la Arenele Romane din București.

După prezența de anul trecut la festivalul OST Fest 2012, Megadeth revine la București cu un nou concert. Evenimentul este organizat de Project Events și va avea loc pe 22 mai la Arenele Romane. Deschiderea evenimentului va fi asigurată de formația românească Trooper. Joi și vineri (16 și 17 mai 2013) fanii muzicii rock vor putea achiziționa bilete la concertul Megadeth mai ieftine cu 25%.

Trupa Megadeth în 2013

Trupa Megadeth în 2013

Promoția specială pentru fanii rock este valabilă numai în zilele anunțate. Pentru acest concert, prețul întreg al unui bilet este de 100 lei iar cu reducerea aplicată, un bilet va costa 75 lei. Această promoție este disponibilă doar în rețeaua Biletoo.ro și BLT.ro. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi facută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Rețeaua Biletoo.ro:

  • magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s)
  • magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14)
  • Sala Palatului
  • librăriile Adevărul (din București și toată țara)
  • librăria Mihai Eminescu
  • magazinele Flanco (din București și toată țara)
  • magazinul Muzica
  • Palatul Național Al Copiilor (Teatrul Tineretului)
  • Statia de Metrou Unirii 1

Megadeth este unul dintre cele mai mari nume din istoria muzicii rock! Cu o cariera de 3 decenii, Megadeth a reusit sa lanseze 13 albume, vandute in peste 50 de milioane de exemplare! Concertul de la Bucuresti va promova cel mai recent album al trupei “Super Collider”, ce va fi lansat in iunie 2013.

Megadeth este una dintre formațiile care alături de Metallica, Slayer și Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) și au concertat prima oara împreună pe aceeași scenă în 16 iunie 2010 la Varșovia. Big4 au ajuns în același an și în Romania la Sonisphere 2012. Megadeth se diferențiază prin stilul distinctiv al sunetului chitarei, aproape fiecare melodie incluzând pasaje muzicale complexe și solo-uri ce electrizează publicul la fiecare apariție live.

Megadeth - Super Collider

Citește mai multe despre MegadethTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds To Mars a lansat "The Race" - LYRIC VIDEO

Urmărește un nou lyric video 30 Seconds To Mars, realizat pentru piesa "The Race", și află detalii despre procesul trupei...

Închide