Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Bere Gratis și Giulia au lansat "Două inimi" - VIDEOCLIP

Bere Gratis și Giulia au lansat videoclipul noului single "Două inimi". Plin de culoare, veselie și armonie, clipul prezintă frumusețea iubirii.
Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia -

Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Bere Gratis a lansat un single nou, realizat în colaborare cu Giulia. Melodia se intitulează "Două inimi" și se bucură de un videoclip colorat, ce prezintă povestea a două jumătăți pe care destinul le aduce întregește. Clipul a avut premiera în această dimineață la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și îl puteți urmări mai jos.

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Videoclipul a fost realizat după un scenariu creat chiar de  solistul formație, Mihai Georgescu, iar regia aparține membrilor trupei. Filmările s-au defășurat în Sema Parc, unde au folosit ca decor un perete desenat cu graffiti. În plus, la filmări a participat și fetița lui Mihai, Teodora, împreună cu mai mulți colego de clasă. Videoclipul prezintă povestea a două inimi, a două suflete pereche pe care destinul le trece prin aceleași situații, ca într-un final să se întâlnească.

Prin aceast single, Bere Gratis se întoarce la un sound-ul mai vechi de baladă pop rock, cu mesaj pozitiv. Colaborarea cu Giulia s-a produs și datorită faptului că atât Bere Gratis, cât și Giulia au debutat în muzică aproximativ în aceeași perioadă, în urmă cu 15 ani. În plus, totoboșarul formației împărtășește o veche relație de prietenie cu tatăl cântăreței, astfel că o cunosc pe Giulia de când era un copil.

Împlinirea a 15 ani de carieră nu va trece neobservată, cei din Bere Gratis pregătind un eveniment special pentru a aniversa împreună cu fanii. De asemene, grupul va pleca într-un turneu național în toamna acestui an. În același timp, Bere Gratis are în plan un album nou, la care vrea să lucreze în timpul verii, într-o atmosferă relaxată și degajată.

Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Citește mai multe despre Bere GratisGiulia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael a fost externat din spital, după un accident de mașină

George Michael a fost externat din spital, la 2 săptămâni după accidentul de mașină. Artistul se simte bine și este...

Închide