Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Bere Gratis și Giulia au lansat "Două inimi" - VIDEOCLIP

Bere Gratis și Giulia au lansat videoclipul noului single "Două inimi". Plin de culoare, veselie și armonie, clipul prezintă frumusețea iubirii.
Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia -

Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Bere Gratis a lansat un single nou, realizat în colaborare cu Giulia. Melodia se intitulează "Două inimi" și se bucură de un videoclip colorat, ce prezintă povestea a două jumătăți pe care destinul le aduce întregește. Clipul a avut premiera în această dimineață la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și îl puteți urmări mai jos.

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Videoclipul a fost realizat după un scenariu creat chiar de  solistul formație, Mihai Georgescu, iar regia aparține membrilor trupei. Filmările s-au defășurat în Sema Parc, unde au folosit ca decor un perete desenat cu graffiti. În plus, la filmări a participat și fetița lui Mihai, Teodora, împreună cu mai mulți colego de clasă. Videoclipul prezintă povestea a două inimi, a două suflete pereche pe care destinul le trece prin aceleași situații, ca într-un final să se întâlnească.

Prin aceast single, Bere Gratis se întoarce la un sound-ul mai vechi de baladă pop rock, cu mesaj pozitiv. Colaborarea cu Giulia s-a produs și datorită faptului că atât Bere Gratis, cât și Giulia au debutat în muzică aproximativ în aceeași perioadă, în urmă cu 15 ani. În plus, totoboșarul formației împărtășește o veche relație de prietenie cu tatăl cântăreței, astfel că o cunosc pe Giulia de când era un copil.

Împlinirea a 15 ani de carieră nu va trece neobservată, cei din Bere Gratis pregătind un eveniment special pentru a aniversa împreună cu fanii. De asemene, grupul va pleca într-un turneu național în toamna acestui an. În același timp, Bere Gratis are în plan un album nou, la care vrea să lucreze în timpul verii, într-o atmosferă relaxată și degajată.

Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Citește mai multe despre Bere GratisGiulia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael a fost externat din spital, după un accident de mașină

George Michael a fost externat din spital, la 2 săptămâni după accidentul de mașină. Artistul se simte bine și este...

Închide