Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Bere Gratis și Giulia au lansat "Două inimi" - VIDEOCLIP

Bere Gratis și Giulia au lansat videoclipul noului single "Două inimi". Plin de culoare, veselie și armonie, clipul prezintă frumusețea iubirii.
Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia -

Secevnță clip Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Bere Gratis a lansat un single nou, realizat în colaborare cu Giulia. Melodia se intitulează "Două inimi" și se bucură de un videoclip colorat, ce prezintă povestea a două jumătăți pe care destinul le aduce întregește. Clipul a avut premiera în această dimineață la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani și îl puteți urmări mai jos.

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Bere Gratis și Jiulia au lansat single-ul "Două inimi"

Videoclipul a fost realizat după un scenariu creat chiar de  solistul formație, Mihai Georgescu, iar regia aparține membrilor trupei. Filmările s-au defășurat în Sema Parc, unde au folosit ca decor un perete desenat cu graffiti. În plus, la filmări a participat și fetița lui Mihai, Teodora, împreună cu mai mulți colego de clasă. Videoclipul prezintă povestea a două inimi, a două suflete pereche pe care destinul le trece prin aceleași situații, ca într-un final să se întâlnească.

Prin aceast single, Bere Gratis se întoarce la un sound-ul mai vechi de baladă pop rock, cu mesaj pozitiv. Colaborarea cu Giulia s-a produs și datorită faptului că atât Bere Gratis, cât și Giulia au debutat în muzică aproximativ în aceeași perioadă, în urmă cu 15 ani. În plus, totoboșarul formației împărtășește o veche relație de prietenie cu tatăl cântăreței, astfel că o cunosc pe Giulia de când era un copil.

Împlinirea a 15 ani de carieră nu va trece neobservată, cei din Bere Gratis pregătind un eveniment special pentru a aniversa împreună cu fanii. De asemene, grupul va pleca într-un turneu național în toamna acestui an. În același timp, Bere Gratis are în plan un album nou, la care vrea să lucreze în timpul verii, într-o atmosferă relaxată și degajată.

Bere Gratis feat. Giulia - "Două inimi"

Citește mai multe despre Bere GratisGiulia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael a fost externat din spital, după un accident de mașină

George Michael a fost externat din spital, la 2 săptămâni după accidentul de mașină. Artistul se simte bine și este...

Închide