Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Avril Lavigne a lansat "Here's To Never Growing Up" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album. Piesa se numește "Here's To Never Growing Up" și este un imn închinat tinereții veșnice. În clip apar foștii membri de trupă, Evan Taubenfeld și Devin Bronson, povestea fiind construită pe atmosfera banchetului de sfârșit de liceu.
Secvență clip

Secvență clip "Here's to Never Growing Up" - Avril Lavigne

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album. Piesa se numește "Here's To Never Growing Up" și este un imn închinat tinereții veșnice. În clip apar și foștii membri de trupă, Evan Taubenfeld și Devin Bronson, povestea fiind construită pe atmosfera banchetului de sfârșit de liceu, clasicul moment nelipsit din filmele cu adolescenți. De partea de regizare s-a ocupat Robert Hales, pentru fotografie s-a apelat la Ketil Dietrichson, iar art diector a fost Lenny Tso. Videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Secvență clip "Here's to Never Growing Up" - Avril Lavigne

Secvență clip "Here's to Never Growing Up" - Avril Lavigne

Compus de Avril Lavigne împreună cu David Hodges, Chad Kroeger și Jacob Kasher și produs de Martin Johnson, single-ul "Here's To Never Growing Up" este primul extras de pe cel de-al cincilea album al artistei.  Piesa a fost înregistrată la începutul lui 2013 la Henson Recording Studios și a fost lansată oficial pe 9 aprilie anul acesta. Melodia are stofă de hit, fiind de altfel concepută special pentru sezonul de vară ce se apropie.

"Am vrut să fac o piesă care să transmită bună dispoziție și să aibă un vibe potrivit sezonului de vară. Melodia este despre a fi tânăr, a-ți dori să fii mereu tânăr și despre a trăi momentul." - Avril Lavigne pentru  KIIS-FM

Avril Lavigne - "Here's To Never Growing Up"

Piesa "Here’s to Never Growing Up" vine după o pauză de 2 ani de la apariția ultimului album,"Goodbye Lullaby" (2011). Deși nu a fost dezvăluit încă un titlu al următorului materialului discografic sau o dată oficială de lansare, fanii au putut să-și facă o idee despre cum sună noile piese ascultând single-ul "Here’s To Never Growing Up". De asemenea, artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent publicației Billboard că a colaborat cu Marilyn Manson pentru piesa "Bad Girl". Mai multe detalii despre această colaborare puteți afla dintr-un articol anterior.

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen lansează un nou album, "Colours In The Dark"

La trei ani de la apriția albumului "What Lies Beneath" (2010), solista finlandeza Tarja Turunen va lansa pe 23 august...

Închide