Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Ascultă noua melodie Queensryche, "Where Dreams Go To Die" - AUDIO

Queensryche, alături de solistul Todd La Torre a lansat al doilea single al noului album. Piesa aleasă poartă numele "Where Dreams Go To Die" iar discul, "self-titled", va fi lansat pe 24 iunie 2013.
Queensryche 2012

Queensryche 2012

Urmărește-ne pe

După ce au lansat melodia "Redemption", Queensryche, cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory), revine în atenția fanilor cu cel de-al doilea extras pe single al noului album. Piesa aleasă poartă numele "Where Dreams Go To Die" și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos. Discul, "self-titled", va fi lansat pe pe 24 iunie, cu două săptămâni întârziere față de data anunțată inițial, și este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Queensryche

Queensryche

Bateristul Scott Rockenfield a declarat:

"Acest lucru este spus de prea multe trupe însă credem că am înregistrat unul dintre cele mai bune albume lansate de noi. Efortul depus pentru acest disc a fost imens și ne face să fim foarte mândri de ce am realizat. Să lucrăm cu Jimbo a fost o plăcere iar Todd a revitalizat trupa care a ajuns la un punct în care nu eram sigur de reușită. Trebuie sa aveți puțină răbdare și abia așteptăm să ascultați albumul. Queensryche nu ar fi azi aici fără sprijinul vostru necondiționat."

Acesta este al doilea album din acest an lansat sub titulatura Queensryche, primul poartă numele "Frequency Unknown" și a ieșit pe piață în acestă luna înregistrat de fostul solist Geoff Tate. Acesta cânta alături de noii colegi – Kelly Gray, Rudy Sarzo, Randy Gane, Robert Sarzo și Simon Wright. Ultimul album Queensryche alături de Geoff Tate, intitulat "Dedicated to Chaos", a fost lansat în iunie 2011 iar un an mai târziu acesta a părăsit formația.

Queensryche - "Where Dreams Go To Die"

Tracklist "Queensryche":

Queensryche

 1. X2 (instrumental)
 2. Where Dreams Go To Die
 3. Spore
 4. In This Light
 5. Redemption
 6. Vindication
 7. Midnight Lullaby
 8. A World Without
 9. Don’t Look Back
 10. Fallout
 11. Open Road

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul "Queensryche", care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, "The Warning". În 1988 a apărut pe piață "Operation: Mindcrime", un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Citește mai multe despre QueensrycheTodd La Torre
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Suede și The XX cântă la Summer Well 2013

Suede și The XX cântă la Summer Well 2013. Line-up-ul festivalului se finalizează cu headlinerii ce vor concerta pe 10...

Închide