Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The 1975 și încă 3 nume noi la Summer Well 2013

Încă 4 nume noi la Summer Well 2013: AlunaGeorge, Spector, The 1975 și Everything Everything. Festivalul are loc între 10-11 august, la Domeniul Știrbey.

Publicat

pe

Line-up-ul festivalului Summer Well 2013 prinde contur în fiecare zi. După Eugene McGuinness și The Family Rain, încă 4 nume au fost confirmate la evenimentul ce se desfășoară în perioada 10 - 11 august, pe Domeniul Știrbey, Buftea. Duo-ul pop dance AlunaGeorge și tânără trupă The 1975 vor concerta în prima zi de festival, iar Spector și Everything Everything vor încânta publicul în cea de-a doua zi de Summer Well. Mai multe despre prețurile abonamentelor și activitățile din cadrul evenimentului găsiți în pagina festivalului din Agenda InfoMusic.

Summer Well 2013: AlunaGeorge, The 1975, The Spector, Everything Everything

Summer Well 2013: AlunaGeorge, The 1975, The Spector, Everything Everything

AlunaGeorge

=

Cei de la AlunaGeorge au fost desemnați de specialiștii de la The Guardian: "Pop's brightest hope". Cu această afirmației au fost de acord și cei de la BBC, care a oferit duo-ului premiul "BBC Sound of 2013". Primul lor turneu european s-a încheiat pe 12 mai și toate concertele au fost sold-out. Albumul "Body Music" va aparea doar cu o lună înainte de Summer Well 2013, iar cei prezenți la festival vor avea ocazia să-l asculte live.

AlunaGeorge - "Your Drums, Your Love"

 

The 1975

The 1975

The 1975 este cu siguranță una dintre trupele momentului, în principal datorită single-ul "Chocolate", al cărui videoclip a strâns de la lansare aproape 3 milioane de vizualizări pe contul oficiald e YouTube. Recent, tânără formație pe care v-am recomandat-o și noi la JoiNewArtist, a prezentat single-ul "The City". Grupul va avea onoarea de a deschide concertul The Rolling Stones, la Londra, după care va pleca într-un turneu din care nu lipsesc toate festivalurile importante. La Summer Well 2013 publicul va putea asculta în premieră pentru România viitoare hit-uri The 1975 întrucât trupa va prezenta albumul de debut, pe care îl va lansa pe 9 septembrie.

The 1975 - "Chocolate"

 

The Spector

Spector

Cei din Spector sunt carismatici, se îmbracă cu stil și cântă excepțional. Muzica formației este o combinație între "Roxy Music și The Strokes, The Killers și Kanye West". Primul album al trupei se intitulează "Enjoy It While It Lasts" și a fost lansat în august anul trecut, astfel că Spector va celebra pe scena Summer Well un an de la apariția materialului. Din setlist nu vor lipsi piese ca "Chevy Thunder", "Never Fade Away" sau "Grey Shirt and Tie".

Spector - "Never Fade Away"

 

Everything Everything

Everything Everything

"Arc", noul album al trupei Everything Everything este unul dintre materiale favorite pentru câștigarea premiului Mercury Prize 2013. Discul le-a adus celor patru britanici notorietate, iar piesa "Kemosabe" este unul dintre hit-urile acestui an. Grupul este apreciat pentru curajul de a mixa cu succes rock-ul și pop-ul alternativ cu R&B, art rock și progressive rock. În această vară formația este invitată pe scenele marilor festivaluri din Regatul Unit, precum Glastonbury, T in the PArk, Benicassim și Isle of Wight.

 Everything Everything - "Kemosabe"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea
Festivaluri sâmbătă, 10 august 2013

Summer Well 2013

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending