Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Alternosfera te cheamă luni la Guerrilive Acoustic Session

Luni, 20 mai, Alternosfera cântă acustic la Guerrilive Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, de la 6 la 7 seara.

Luni, 20 mai, Alternosfera cântă acustic la Guerrilive Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, de la 6 la 7 seara. Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus si Dekadens.

poster-alternosfera-guerrilive

Cu doar câteva zile înainte de concertul de amploare de la Arenele Romane, ce va avea loc pe 25 mai, Alternosfera face o oprire la Guerrilive-ul de luni. Trupa se află într-un turneu de promovare a ultimului album, "Epizodia", componentă a trilogiei din care face parte și materialul discografic anterior, "Virgula". Înainte de a discuta cu Bogdan Șerban, formația mai are programate încă două concerte. Vineri, 17 mai 2013, Alternosfera ajunge la Alba Iulia, în Spațiile RYMA și sâmbătă, 18 mai, la Teatrul Național Târgu-Mureș, Sala Parking. Biletele pentru aceste concerte se pot achiziționa în seara evenimentelor, la prețul de 20 lei.

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor". În 2012, trupa lansează albumul "Virgula". Ultimul album, "Epizodia", a fost lansat pe 14 martie 2013 în cadrul concertului Alternosfera de la Silver Church. Albumul poate fi achiziționat de pe elefant.ro la prețul de 30 de lei.

Alternosfera înseamnă:

  • Marcel Bostan - voce, clape
  • Marin Nicoara - chitara, clape
  • Sergiu Aladin - chitara, clape
  • Vicosh - bass
  • Anatolii Pugaci - tobe

Aceasta este a opta ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, si video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marti - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei.

Alternosfera - "Singurărate"

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Strypes, rock'n'roll zguduit din balamale - VIDEO

Ascultând The Strypes nu poți decât să rămâi uimit. Maturitatea muzicii acestei formații e ridicolă. Rock'n'roll-ul încă trăiește, confirmăm asta...

Închide