Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alicia Keys a lansat "New Day" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Alicia Keys, realizat pentru piesa "New Day". Sound-ul single-ului este diferit de tipicul R&B, inglobând influențe reggae și house.

Publicat

pe

Secvență clip "New Day" - Alicia Keys
Secvență clip "New Day" - Alicia Keys

Alicia Keys s-a pregătit pentru sezonul estival cu o piesă nouă și un videoclip ce păstrează linia albumului "Girl On Fire". "New Day" este un single care vorbește despre un nou început, despre a-ți trăi viața la maximă intensitate, despre a-ți asculta instintul și a crește prin fiecare nouă experiență. Piesa vine la doar câteva zile de la lansarea melodiei "Fire We Make", o baladă ce ne dezvăluie latura senzuală a artistei, similară în abordare cu o piesă mai veche - "You Don't Know My Name". În "New Day" cunoaștem o altă fațetă a Aliciei Keys, o personalitate dezlănțuită, piesa având potențial pentru a deveni unul dintre imnurile verii anului 2013.

Secvență clip "New Day" - Alicia Keys

Secvență clip "New Day" - Alicia Keys

După "Brand New Me" și "Fire We Make", Alicia Keys trece într-o zonă muzicală mai ritmată cu piesa "New Day". Single-ul a fost compus de Alicia Keys împreună cu Kasseem Dean, Trevor Lawrence Jr., Andre Brissett, Sevyn Streeter și Dr. Dre, melodia având influențe house și reggae. Criticii sunt de părere că noua piesă, al treilea extras de pe album "Girl On Fire", aduce o nouă savoare sound-ului R&B cu care ne-am obișnuit,  Leah Collins de la publicația The Province apreciind că "New Day"  "aduce cu siguranță cel puțin un tempo nou", "ritmul de tobe și pianul de pe un fundal house schimbând stilul înflăcărat tipic".  Becky Bain de la publicația Idolator este, de asemenea, de părere că piesa este cea mai ritmată din repertoriul artistei, criticii PopCrush considerând că stilul este puțin atipic, de club, însă concluzionând că nu sună rău și că atunci când ai un talent e păcat să nu-l exploatezi la maximul potențial.

Alicia Keys - "New Day"

Alicia Keys este nominalizată anul acesta la două categorii în clasamentul întocmit de Billboard: "Top R&B Artist" și "Top R&B Album" pentru materialul "Girl On Fire". Câștigătorii vor fi anunțați pe 19 mai.

Trending