Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep a murit

Basistul britanic Trevor Bolder, membru al trupei Uriah Heep și fostul coleg al lui David Bowie în The Spiders from Mars s-a stins din viață pe 21 mai 2013.

Publicat

pe

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep
Trevor Bolder, basistul Uriah Heep │ FOTO: Maria Luisa Spagnuolo www.flickr.com

Basistul britanic Trevor Bolder, membru al trupei Uriah Heep și fostul coleg al lui David Bowie în The Spiders from Mars s-a stins din viață marți seară, pe 21 mai 2013. Muzicianul avea 62 de ani și lupta de multă vreme cu cancerul. Trevor Bolder a participat pe 21 de discuri (inclusiv cele live) lansate de Uriah Heep. Trevor Bolder nu mai cânta alături de formație de câteva luni, boala forțându-i retragerea la începutul acestui an.

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep (2008) │ FOTO: Maria Luisa Spagnuolo www.flickr.com

Trevor Bolder a intrat în componența Uriah Heep în 1976. A mai cântat cu Wishbone Ash și Cybernauts and The Rats, luând parte la  înființarea grupului  The Spiders from Mars alături de David Bowie. A participat pe toate discurile importante.

"Trevor a fost un basist, cântăreț și compozitor de nivel World Class. Și mai important, a fost un prieten de clasă mondială. Va lipsi familiei, prietenilor și fanilor rock and roll din întreaga lume. Avem cu toții sufletele împietrite", a spus chitaristul Mick Box într-o declarație a trupei Uriah Heep.

Pe 11 iunie, trupa Uriah Heep este așteptată să revină la București. Concertul va avea loc la Arenele Romane, în parcul Carol.

Video: URIAH HEEP în 2012 - Gypsy + Angels + July Morning

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Concert Uriah Heep
Concerte marți, 11 iunie 2013

ANULAT - URIAH HEEP

Loc
Arenele Romane

Trending