BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep a murit

Basistul britanic Trevor Bolder, membru al trupei Uriah Heep și fostul coleg al lui David Bowie în The Spiders from Mars s-a stins din viață pe 21 mai 2013.
Trevor Bolder, basistul Uriah Heep

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep (2008) (foto: Maria Luisa Spagnuolo)

Basistul britanic Trevor Bolder, membru al trupei Uriah Heep și fostul coleg al lui David Bowie în The Spiders from Mars s-a stins din viață marți seară, pe 21 mai 2013. Muzicianul avea 62 de ani și lupta de multă vreme cu cancerul. Trevor Bolder a participat pe 21 de discuri (inclusiv cele live) lansate de Uriah Heep. Trevor Bolder nu mai cânta alături de formație de câteva luni, boala forțându-i retragerea la începutul acestui an.

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep

Trevor Bolder, basistul Uriah Heep (2008) (Foto: Maria Luisa Spagnuolo www.flickr.com)

Trevor Bolder a intrat în componența Uriah Heep în 1976. A mai cântat cu Wishbone Ash și Cybernauts and The Rats, luând parte la  înființarea grupului  The Spiders from Mars alături de David Bowie. A participat pe toate discurile importante.

"Trevor a fost un basist, cântăreț și compozitor de nivel World Class. Și mai important, a fost un prieten de clasă mondială. Va lipsi familiei, prietenilor și fanilor rock and roll din întreaga lume. Avem cu toții sufletele împietrite", a spus chitaristul Mick Box într-o declarație a trupei Uriah Heep.

Pe 11 iunie, trupa Uriah Heep este așteptată să revină la București. Concertul va avea loc la Arenele Romane, în parcul Carol.

Video: URIAH HEEP în 2012 - Gypsy + Angels + July Morning

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Uriah Heep
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laurențiu Duță a lansat piesa "Raza mea de soare" feat. Kaira - AUDIO

Ascultă noul single al lui Laurențiu Duță, "Raza mea de soare" feat. Kaira și află care sunt datele următoarelor concerte...

Închide