Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

A mai rămas o săptămână până la concertul Depeche Mode

Doar o săptămână ne mai desparte de concertul Depeche Mode de la București iar echipa de productie a dat startul pregatirilor, cei trei membri Depeche Mode urmand a beneficia de tratament VIP pe toata durata sederii lor in Bucuresti.

Publicat

pe

Depeche Mode
Depeche Mode │ FOTO: www.facebook.com

Depeche Mode este așteptată să revină luna aceasta în România, concertul din cadrul turneului de promovare a discului "Delta Machine" fiind programat pe Arena Națională pe 15 mai. Cum până la eveniment mai este doar o săptămână  echipa de producție a dat deja startul pregătirilor, cei trei membri Depeche Mode urmând a beneficia de tratament VIP pe toata durata șederii lor în București. Evenimentul este pregătit și de această dată de Emagic.

Depeche Mode

Depeche Mode

Întreaga zonă de culise ce va fi pusă la dispoziția membrilor trupei și a echipei acestora va fi amenajată conform solicitărilor primite de la reprezentanții artiștilor. Dacă Dave Gahan va avea propria cabină, Martin Gore și Andy Fletcher vor împărți aceeași cameră înainte de a urca pe scenă. Aceasta va fi extrem de spațioasă, urmând a fi decorată în culori cât mai calde. Nu vor lipsi plantele naturale, florile de sezon și lumânările ambientale menite să ofere întregii încaperi un aer foarte "cozy", conform cerințelor artiștilor. Aceștia vor mai avea la dispoziție și o "cameră de zi", dotată cu plasme, acces la televiziune prin cablu, internet, canapele, măsuțe de cafea și open bar de unde nu vor lipsi sortimentele autohtone de bere. Camera va fi concepută ca un spațiu deschis, de socializare pentru toți membrii trupei și invitații lor. Aceasta nu va fi însă singura modalitate de relaxare pentru Martin Gore și Andy Fletcher, cei doi arătându-și intenția de a vizita Bucureștiul în eventualitatea unor ore libere înainte de repetiții. Ei vor avea la dispoziție, pe toată durata vizitei în România, un șofer personal, bun cunoscător al capitalei și vorbitor fluent de limba engleză, care să-i însoțească la o plimbare în funcție de timpul disponibil al artiștilor.

Dave Gahan recunoaște că negru este culoarea sa preferata și că întunericul îl inspiră, de aceea insistă ca în camera lui să nu pătrundă lumină naturală, iar pereții să fie decorați cu draperii negre. De toate aceste detalii va avea grijă o asistentă de producție ce va fi la dispoziția artistului pe toată durata vizitei la București. Ea nu va fi însă singura femeie din echipa personală a lui Dave, acesta solicitând în mod expres ca în backstage, cabina lui să fie supravegheata de o femeie - agent de pază. Mai mult decăt atât, de pregătirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist și instructor de fitness din București.
Nu doar relaxarea și antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci și dieta sănătoasă. Solistul se menține cu un meniu alcătuit din alimente proaspete, organice, atent pregătite de bucătarul personal care însoțește trupa pe toată durata turneului. Cumpărăturile pentru catering vor fi făcute în dimineața concertului de la București, chiar de către reprezentanții Depeche Mode.

Nu doar fanii Depeche Mode așteaptă cu nerăbdare un mare concert ci și membrii trupei, Andy Fletcher declarând că și acum, după trei decenii de carieră, are emoții înainte de a urca pe scenă. Artistul este întotdeauna plăcut surprins de public, simțindu-se extrem de recunoscător pentru energia pe care fanii o transmit trupei pe tot parcursul unui spectacol. Concertul de la București este al doilea show pe care trupa britanică îl va susține în România, după ce în 2006 a scris istorie la București, odată cu primul eveniment sold-out organizat vreodată pe un stadion în Romania.

Biletele pentru show-ul de la București se gasesc pe www.Myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Acestea pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 145 și 320 de lei, singurele sectoare ramase disponibile fiind în tribune și peluză.

Depeche Mode - Heaven

Noul turneu Depeche Mode a debutat pe 4 mai cu un concert în sala Le Palais Nikaia din oraşul francez Nisa. Trupa a interpretat 24 de piese iar setlistul a fost următorul:

Setlist Depeche Mode, Le Palais Nikaia, Nisa 4 mai 2013

1. "Welcome to My World"
2. "Angel"
3. "Walking in My Shoes"
4. "Precious"
5. "Black Celebration"
6. "Policy of Truth"
7. "Should Be Higher"
8. "Barrel of a Gun"
9. "Higher Love"
10. "The Child Inside"
11. "Heaven"
12. "Soothe My Soul"
13. "A Pain That I'm Used To"
14. "A Question of Time"
15. "Secret to the End"
16. "Enjoy the Silence"
17. "Personal Jesus"
18. "Goodbye"

19. "A Question of Lust"
20. "Halo" (Goldfrapp Remix)
21. "Just Can't Get Enough"
22. "I Feel You"
24. "Never Let Me Down Again"

Trending