Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

50 de ani de "satisfacție" Rolling Stones, sărbătoriți de Rock and Roll Hall of Fame

Pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de existență a trupei The Rolling Stones, The Rock and Roll Hall of Fame va deschide pe 24 mai 2013 o expoziție impresionantă ce va include obiecte de colecție nemaivăzute până acum de către publicul larg.
The Rolling Stones (sursa foto lehighvalleylive.com)

Pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani de existență a trupei The Rolling Stones, The Rock and Roll Hall of Fame va deschide pe 24 mai 2013 o expoziție impresionantă ce va include obiecte de colecție nemaivăzute până acum de către publicul larg. Fanii vor putea admira de la jacheta lui Mick Jagger din turneul Steel Wheels, până la tricoul în stil mariachi al lui Charlie Watts. Expoziția va avea loc la muzeul din Cleveland și va fi deschisă timp de un an, până în martie 2014.

The Rolling Stones

The Rolling Stones

"The Rolling Stones este un simbol internațional al rock and roll-ului. Prima expoziție de acest fel ne va acorda oportunitatea de a spune povestea uneia dintre cele mai memorabile trupe de rock and roll. Degustarea acestei experiențe ar trebui să se afle pe lista de călătorii a oricărui fan al formației", a declarat președintele Rock and Roll Hall of Fame, Greg Harris.

Conform site-ului oficial Rock and Roll Hall of Fame, expoziția "Rolling Stones: 50 Years of Satisfaction" va face o retrospectivă a activității trupei începând cu mijlocul anilor '60 până în prezent. Expoziția se va desfășura pe două etaje și jumătate ale muzeului și va celebra contribuția pe care formația a adus-o industriei muzicale încă de la începuturi, când concertele The Rolling Stones se țineau în cluburi obscure, până la apariția pieselor "Gimme Shelter", "Paint It Black", "Jumping Jack Flash", "Tumbling Dice" sau "It’s Only Rock And Roll", ce au definit stilul trupei.

Expoziția va include obiecte precum jacheta lui Mick Jagger din turneul  Steel Wheels, chitara personalizată Vox Teardrop a lui Brian Jones sau tricoul în stil mariachi din anii '70 al lui Charlie Watts. Pe parcursul desfășurării expoziției fanii for putea urmări documentare, înregistrări din concerte și diverse materiale video cu formația, difuzate în media de-a lungul anilor. Cei care doresc să aducă o contribuție acestui proiect o pot face trimițând imagini pe Twitter sau Instagram la adresa  #rockhallsatisfaction.

The Rolling Stones - "(I Can't Get No) Satisfaction"

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzică reggae și dancehall pe scena Blazing Vibez la B'ESTFEST Summer Camp 2013

Fanii muzicii reggae, dub și dancehall se vor bucura la B'ESTFEST 2013 de o scenă dedicată - Blazing Vibez -...

Închide