Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

30 Seconds To Mars a lansat "The Race" - LYRIC VIDEO

Urmărește un nou lyric video 30 Seconds To Mars, realizat pentru piesa "The Race", și află detalii despre procesul trupei cu casa de discuri Virgin.

Publicat

pe

Jared Leto (30 Seconds To Mars)
Jared Leto (30 Seconds To Mars) │ FOTO: favim.com

La doar câteva zile de la lansarea piesei "Conquistador", "copilul întunecat" al albumului "Love, Lust, Faith and Dreams", 30 Seconds To Mars revine cu un nou single. Piesa se numește "The Race" și beneficiază deja de un lyric video ce poate fi urmărit mai jos. Totodată, în prag de lansare a noului material discografic, solistul trupei mărturisește că ultimul album nu ar mai fi văzut lumina studioului de înregistrări dacă tensiunile financiare din formație nu s-ar fi încheiat cu bine. 30 Seconds To Mars a fost dată în judecată de propria casă de discuri (Virgin) pentru 30 de milioane de dolari, o sumă aproape "prea mare pentru a putea fi conceptualizată", conform declarațiilor lui Jared Leto.

Jared Leto (30 Seconds To Mars)

Jared Leto (30 Seconds To Mars) │ FOTO: favim.com

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", ce va fi lansat oficial pe 17 mai, vine după o perioadă destul de problematică pentru formație. Așa cum s-a putut afla din presa internațională, 30 Seconds To Mars a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Într-un interviu acordat recent, subiectul procesului cu casa de discuri a fost din nou deschis, Jared Leto povestind despre semnificația acestor momente în evoluția trupei.

"În perioada lansării precedentului album ("This Is War") am întâmpinat probleme serioase. Ne-am luptat în proces cu propria casă de discuri. Ne-au dat în judecată pentru 30 de milioane de dolari. Am făcut un film despre asta, intitulat "Artifact". E un documentar despre toată povestea ce va apărea pe piață vara aceasta", a povestit Jared Leto într-un interviu acordat Nise11.com.

Deși 30 Seconds To Mars este o trupă extrem de îndrăgită, o sumă precum cea solicitată în proces ar fi ruinat formația.

"Suma era inimaginabilă, prea mare pentru a putea fi conceptualizată, dar totodată foarte reală. Nu era doar riscul financiar la mijloc, ci chiar posibilitatea ca formația să se desființeze. Noi am simțit atunci că avem de purtat o luptă importantă, justă. Sunt fericit că ne-am susținut punctul de vedere și lucrurile în care credem. În cele din urmă am ieșit victorioși din acest conflict iar acum suntem aici. "

Membrii 30 Seconds To Mars au supraviețuit iar acum fanii au ocazia de a asculta încă un album și de a urmări un nou lyric video. În așteptarea documentarului "Artifact" și a materialului "Love, Lust, Faith and Dreams" recomandăm "The Race", un pas înainte către un viitor mai bun în industria muzicală.

30 Seconds To Mars - "The Race" (Lyric Video)

Trending