Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

30 Seconds To Mars a lansat "Conquistador" - LYRIC VIDEO

Urmărește un lyric video 30 Seconds To Mars realizat pentru noul single "Conquistador". Piesa este extrasă de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams".
30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars

30 Seconds To Mars a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams". Piesa se numește "Conquistador" și este în opinia solistului Jared Leto "copilul întunecat" al materialului discografic. Mai jos puteți urmări un lyric video al single-ului.

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars (Foto: www.facebook.com)

La doar câteva zile de la lansarea clipului pentru piesa "Up In The Air", ce a beneficiat de talentul regizoral al vocalistului 30 Seconds To Mars, formația dezvăluie un nou single, intitulat "Conquistador".

"Suntem foarte entuziasmați să dezvăluim publicului piesa "Conquistador", reversul monedei "Up In The Air". Acesta este copilul sălbatic și întunecat al albumului "LOVE LUST FAITH + DREAMS".  Neînfrânată și plină de nebunie anarhistă, melodia este plină de pasiune și energie. Va deveni cu siguranță o parte importantă a show-urilor viitoare." -  Jared Leto, solistul 30 Seconds To Mars

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", de pe care a fost extras single-ul "Conquistador", este al patrulea material discografic al formației și va fi lansat în curând, pe 17 mai 2013. Materialul include 12 piese, recent fiind anunțată o colaborare cu Lana del Rey pentru piesa "Pyres of Varanasi". Jared Leto s-a implicat atât în procesul de compunere a pieselor pentru noul album, cât și în cel de producție. Din perspectiva sa materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional." 

Dacă pentru primul single de pe album, "Up In The Air", trupa a apelat la o metodă de promovare mai "excentrică", trimițând piesa în spațiu cu sprijinul NASA, pentru "Conquistador" s-au limitat la un simplu lyric video. Cel puțin pentru moment.

30 Seconds To Mars - "Conquistador" (Lyric Video)

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

 1. "Birth"
 2. "Conquistador"
 3. "Up in the Air"
 4. "City of Angels"
 5. "The Race"
 6. "End of all Days"
 7. "Pyres of Varanasi feat. Lana del Rey"
 8. "Bright Lights"
 9. "Do or Die"
 10. "Convergence"
 11. "Northern Lights"
 12. "Depuis Le Debut"

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul single Atoms for Peace - Magic Beanz - AUDIO

La două luni după apariția "Amok", primul album Atoms for Peace, trupa a lansat un nou single intitulat "Magic Beanz"....

Închide