Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

30 Seconds To Mars a lansat "Birth" - LYRIC VIDEO

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, pentru piesa "Birth". Single-ul este extras de pe ultimul album al trupei, intitulat "Love, Lust, Faith and Dreams" și lansat pe 17 mai, anul acesta.
30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, pentru piesa "Birth". Single-ul este extras de pe ultimul album al trupei, intitulat  "Love, Lust, Faith and Dreams" și lansat pe 17 mai, anul acesta. Pentru reprezentarea vizuală a piesei "Birth" s-au utilizat fragmente din videoclipul "Up In The Air", single-ul central al noului material discografic, dezvăluit publicului printr-o lansare în spațiu memorabilă, posibilă printr-un parteneriat cu NASA.

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars (Foto: www.facebook.com)

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", lansat în urmă cu câteva zile, vine după o perioadă destul de problematică pentru formație. Așa cum s-a putut afla din presa internațională, 30 Seconds To Mars a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Într-un interviu acordat recent, subiectul procesului cu casa de discuri a fost din nou deschis, Jared Leto povestind despre semnificația acestor momente în evoluția trupei.

"În perioada lansării precedentului album ("This Is War") am întâmpinat probleme serioase. Ne-am luptat în proces cu propria casă de discuri. Ne-au dat în judecată pentru 30 de milioane de dolari. Am făcut un film despre asta, intitulat "Artifact". E un documentar despre toată povestea ce va apărea pe piață vara aceasta", a povestit Jared Leto într-un interviu acordat Nise11.com.

Deși 30 Seconds To Mars este o trupă extrem de îndrăgită, o sumă precum cea solicitată în proces ar fi ruinat formația.

"Suma era inimaginabilă, prea mare pentru a putea fi conceptualizată, dar totodată foarte reală. Nu era doar riscul financiar la mijloc, ci chiar posibilitatea ca formația să se desființeze. Noi am simțit atunci că avem de purtat o luptă importantă, justă. Sunt fericit că ne-am susținut punctul de vedere și lucrurile în care credem. În cele din urmă am ieșit victorioși din acest conflict iar acum suntem aici. "

30 Seconds To Mars au supraviețuit iar acum fanii au ocazia de a asculta încă un album și de a urmări un nou lyric video. În așteptarea documentarului "Artifact" recomandăm vizionarea unui nou lyric video, realizat pentru piesa "Birth".

30 Seconds To Mars - "Birth" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Număr record de vizualizări la clipul Andra - "Inevitabil va fi bine"

Noul videoclip al Andrei - "Inevitabil va fi bine" a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe contul oficial de...

Închide