Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

30 Seconds To Mars a lansat "Birth" - LYRIC VIDEO

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, pentru piesa "Birth". Single-ul este extras de pe ultimul album al trupei, intitulat "Love, Lust, Faith and Dreams" și lansat pe 17 mai, anul acesta.
30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars

Urmărește-ne pe

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video, pentru piesa "Birth". Single-ul este extras de pe ultimul album al trupei, intitulat  "Love, Lust, Faith and Dreams" și lansat pe 17 mai, anul acesta. Pentru reprezentarea vizuală a piesei "Birth" s-au utilizat fragmente din videoclipul "Up In The Air", single-ul central al noului material discografic, dezvăluit publicului printr-o lansare în spațiu memorabilă, posibilă printr-un parteneriat cu NASA.

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars (Foto: www.facebook.com)

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", lansat în urmă cu câteva zile, vine după o perioadă destul de problematică pentru formație. Așa cum s-a putut afla din presa internațională, 30 Seconds To Mars a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Într-un interviu acordat recent, subiectul procesului cu casa de discuri a fost din nou deschis, Jared Leto povestind despre semnificația acestor momente în evoluția trupei.

"În perioada lansării precedentului album ("This Is War") am întâmpinat probleme serioase. Ne-am luptat în proces cu propria casă de discuri. Ne-au dat în judecată pentru 30 de milioane de dolari. Am făcut un film despre asta, intitulat "Artifact". E un documentar despre toată povestea ce va apărea pe piață vara aceasta", a povestit Jared Leto într-un interviu acordat Nise11.com.

Deși 30 Seconds To Mars este o trupă extrem de îndrăgită, o sumă precum cea solicitată în proces ar fi ruinat formația.

"Suma era inimaginabilă, prea mare pentru a putea fi conceptualizată, dar totodată foarte reală. Nu era doar riscul financiar la mijloc, ci chiar posibilitatea ca formația să se desființeze. Noi am simțit atunci că avem de purtat o luptă importantă, justă. Sunt fericit că ne-am susținut punctul de vedere și lucrurile în care credem. În cele din urmă am ieșit victorioși din acest conflict iar acum suntem aici. "

30 Seconds To Mars au supraviețuit iar acum fanii au ocazia de a asculta încă un album și de a urmări un nou lyric video. În așteptarea documentarului "Artifact" recomandăm vizionarea unui nou lyric video, realizat pentru piesa "Birth".

30 Seconds To Mars - "Birth" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Număr record de vizualizări la clipul Andra - "Inevitabil va fi bine"

Noul videoclip al Andrei - "Inevitabil va fi bine" a strâns peste 10 milioane de vizualizări pe contul oficial de...

Închide