BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Vunk a lansat un nou clip - "Doi somnambuli" - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a lansat azi, 10 aprilie, un nou videoclip, pentru piesa "Doi somnambuli". Acesta a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia clipului a fost implicat și Vali Bărbulescu
Vunk

Vunk

Trupa Vunk a lansat azi, 10 aprilie, un nou videoclip, pentru piesa "Doi somnambuli". Acesta a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia clipului a fost implicat și Vali Bărbulescu. Piesa este inspirată dintr-o întamplare reală, ca majoritatea pieselor Vunk, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la inceput: "Dragostea e oarbă, o spun oamenii. Dragostea e mută, ne-o arată animalele. Arată că iubești fără să spui niciun cuvant".

Vunk

Vunk

Clipul spune o poveste de dragoste între doi caini rasa golden retriever, Benelli și Maverick, câini antrenați pentru aparițiile în filme, dar și pentru a lucra alături de copiii care suferă de autism. "Ca și la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce privește abordarea unui videoclip pe piața românească, ne-am propus pentru "Doi somnambuli" un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de două echipe de producție de pe două continente. Suntem niște visători, dar ne place la nebunie asta", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Vunk - "Doi somnambuli"

Vunk va susține mâine, 11 aprilie, un concert în Hard Rock Cafe din București. Biletele au următoarele prețuri:

  • 50 de lei acces normal cu loc la masă și 70 de lei VIP (cu loc în fața scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro, bestmusic.ro și pe aplicația de mobil Cinemagia.
  • 60 de lei respectiv 80 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Citește mai multe despre Vunk
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 5 invitații simple la concertul Tarja Turunen

InfoMusic a extras câștigătorii la concursul cu invitații pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului de pe 11 aprilie....

Închide