Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Vunk a lansat un nou clip - "Doi somnambuli" - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a lansat azi, 10 aprilie, un nou videoclip, pentru piesa "Doi somnambuli". Acesta a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia clipului a fost implicat și Vali Bărbulescu
Vunk

Vunk

Trupa Vunk a lansat azi, 10 aprilie, un nou videoclip, pentru piesa "Doi somnambuli". Acesta a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia clipului a fost implicat și Vali Bărbulescu. Piesa este inspirată dintr-o întamplare reală, ca majoritatea pieselor Vunk, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la inceput: "Dragostea e oarbă, o spun oamenii. Dragostea e mută, ne-o arată animalele. Arată că iubești fără să spui niciun cuvant".

Vunk

Vunk

Clipul spune o poveste de dragoste între doi caini rasa golden retriever, Benelli și Maverick, câini antrenați pentru aparițiile în filme, dar și pentru a lucra alături de copiii care suferă de autism. "Ca și la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce privește abordarea unui videoclip pe piața românească, ne-am propus pentru "Doi somnambuli" un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de două echipe de producție de pe două continente. Suntem niște visători, dar ne place la nebunie asta", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Vunk - "Doi somnambuli"

Vunk va susține mâine, 11 aprilie, un concert în Hard Rock Cafe din București. Biletele au următoarele prețuri:

  • 50 de lei acces normal cu loc la masă și 70 de lei VIP (cu loc în fața scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro, bestmusic.ro și pe aplicația de mobil Cinemagia.
  • 60 de lei respectiv 80 de lei VIP la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Citește mai multe despre Vunk
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 5 invitații simple la concertul Tarja Turunen

InfoMusic a extras câștigătorii la concursul cu invitații pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului de pe 11 aprilie....

Închide