Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

"Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu" este noua emisiune care se va auzi la Radio 21

Vlad Craioveanu se va auzi la Radio 21 cu un nou format. Emisiunea "Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu" va fi difuzată de luni până vineri, între orele 21.00 și 24.00.
Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu (foto: www.theindustry.ro)

Omul de radio Vlad Craioveanu începe din această seară noua sa emisiune la postul Radio 21. Aceasta se intitulează "Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu" şi va putea fi ascultată de luni până vineri, între orele 21.00 și 24.00.

Poster Vlad Craioveanu @ RADIO 21

Poster Vlad Craioveanu @ RADIO 21

Noul format promite bună dispoziţie, fiind un show într-o bună proporţie interactiv. În momentul de faţă, Vlad Craioveanu caută o tânără care să îi fie alături la fiecare emisiune, astfel că pe parcursul mai multor ediţii va avea pe altcineva ca şi ajutor.

“Îmi caut parteneră de show. Să aiba sexul frumos, să fie deschisă, tonică, pe replică, să nu fie supărăcioasă. M-am săturat de perfecte, caut o imperfectă perfectă”, a declarat acesta.

De asemenea, DJ-ul s-a familiarizat cu playlist-ul postului de radio, printre favoriţii săi numărându-se nume din hip-hop-ul românesc.

“Nu-l mai detest pe Justin Bieber. Am urmărit un documentar despre Justin Bieber şi mi-am schimbat opinia. Admir talentul şi munca acestui tânăr”, a mărturisit Craioveanu.

La începutul lunii martie, vă anunţam că acesta s-a decis să părăsească Radio Guerrilla din cauza unor motive variate, iar la o emisiune TV Vlad a menţionat pe un ton de glumă că era plătit la fostul post de radio în râs şi când nu a mai putut să râdă, a plecat. Rămâne de văzut ce muzică se va auzi în emisiune acestuia şi cum vor percepe fanii săi schimbarea prin care a trecut omul de radio.

VIDEO VLAD CRAIOVEANU @ Matinal Radio 21

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie a lansat clipul piesei "Lăsat Pustiu" feat. Răzvan Suma - VIDEOCLIP

Vița de Vie a lansat clipul piesei "Lăsat pustiu" în variantă acustică. Trupa interpretează melodia alături de violoncenistul Răzvan Suma.

Închide