Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Vița de Vie este pe primul loc în topul iTunes al vânzărilor de albume din România

Albumul "Acustic" al trupei Vița de Vie se află pe primul loc în topul vânzărilor de albume pe iTunes Romania.

Poze din concertul Vita de Vie cu prilejul lansarii albumului Acustic la TNB pe 8 aprilie 2013

Albumul "Acustic" al trupei Vița de Vie se află pe primul loc în topul vânzărilor de albume pe iTunes Romania. Albumul a fost lansat pe 8 aprilie, la Teatrul Național București. Noul material discografic poate fi achizitionat și fizic, la pachet cu Gazeta Sporturilor, contra sumei de 12,99 lei.

Poze din concertul Vita de Vie cu prilejul lansarii albumului Acustic la TNB pe 8 aprilie 2013

Poze din concertul Vita de Vie cu prilejul lansarii albumului Acustic la TNB pe 8 aprilie 2013

"Acustic" reunește cele mai bune piese ale trupei Vița de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. Impresiile noastre despre acest nou album le puteți afla din recenzia concertului Vița de Vie ce a avut loc pe 8 aprilie.

"Albumul "Acustic" este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop! Trebuia sa ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero, și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers.

Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul "Acustic". A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens. În călătoria noastră am avut onoarea să fim însoțiți de niște muzicieni extraordinari. Mandela Gajol și Mihai Ardelean, care sunt parte integrată a familiei și proiectului Vița de Vie Acustic, apoi Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi și Raul Kusak." - Adrian Despot

Tracklist "Acustic"

 1. Ieri
 2. Azi
 3. Vino la mine
 4. Liber
 5. Basul si cu toba mare
 6. Varza
 7. Tot a ta
 8. Mori
 9. Lasat pustiu
 10. Iamma
 11. Visele
 12. Alunga tacerea
 13. Ce conteaza

Recent Vița de Vie a lansat videoclipul piesei "Lăsat pustiu", cântată împreună cu violoncenistul Răzvan Suma. Filmat alb-negru, videoclipul a fost realizat în timpul unei sesiuni acustice live și surprinde o atmosferă degajată, în care muzica vibrează.

Vița de Vie - "Lăsat pustiu" feat. Răzvan Suma

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thom Yorke (Radiohead) oferă sfaturi în dragoste adolescenților - VIDEO

Thom Yorke de la Radiohead și producătorul Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre dragoste, timiditate, sex și...

Închide