Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Vița de Vie a lansat clipul piesei "Lăsat Pustiu" feat. Răzvan Suma - VIDEOCLIP

Vița de Vie a lansat clipul piesei "Lăsat pustiu" în variantă acustică. Trupa interpretează melodia alături de violoncenistul Răzvan Suma.
Vița de Vie - Lăsat pustiu feat Răzvan Suma (acustic)

Vița de Vie - Lăsat pustiu feat Răzvan Suma (acustic)

Urmărește-ne pe

Vița de Vie a realizat un clip pentru piesa "Lăsat pustiu" cântată în colaborare cu violoncenistul Răzvan Suma. Filmat alb-negru, videoclipul a fost realizat în timpul unei sesiuni acustice live și surprinde o atmosferă degajată, în care muzica vibrează în fiecare instrument și artist.

"Prin interpretarea lui Răzvan piesa noastră "Lăsat pustiu" a căpătat exact valențele pe care ni le doream, întregul nostru album fiind o revenire la instrumente naturale și la emoție pură", spune Adrian Despot, solistul trupei, despre colaborarea cu Răzvan Suma.

Vița de Vie - Lăsat pustiu feat Răzvan Suma (acustic)

Vița de Vie - Lăsat pustiu feat Răzvan Suma (acustic)

Melodia este inclusă pe noul album "Acustic" pe care formația îl lansează în seara de 8 aprilie la Teatrul Național București. De la eveniment nu va lipsi Răzvan Suma, care va interpreta "Lăsat pustiu" alături de cei de la Vița de Vie. Grupul a pregătit un concert inedit, o fuziune între rafinament, bun gust, senzorial și muzică dusă la nivel de artă.

"Acustic" este albumul cu numărul opt din cariera trupei și propune fanilor o experiență suprinzătoare: o reinventare a sonorității cu care s-a obișnuit publicul, cele mai apreciate piese ale repertoriului creat în 16 ani reorchestrate într-un stil ce merge uneori până la clasic, jazz sau bossanova, alături de creații complet noi. Adrian Despot caracterizează discul ca o evadare din cotidian, o pauză departe de zgomot și viteză, în mijlocul lumii noastre prinse într-un ritm frenetic. "Acustic" este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers. În mijlocul unui cotidian hipertehnologizat, "Acustic" este întoarcerea la elemente naturale, de la instrumentele folosite până la fotografiile albumului realizate cu un aparat analogic și design-ul de disc de vinil asociat CD-ului. Albumul este format din 13 piese și este disponibil la chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor la prețul de 13 lei. 

Vița de Vie - "Lăsat pustiu" feat. Răzvan Suma

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Răzvan SumaVita de Vie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce a dezvăluit piesa "Grown Woman" printr-o reclamă la Pepsi - VIDEO

Beyonce a dezvăluit noul single "Grown Woman" într-un spot publicitar realizat pentru Pepsi. Urmărește reclama și ascultă fragmente ale noii...

Închide