Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Vița de Vie a lansat albumul "Acustic" - TRACKLIST

Începând de astăzi, 5 aprilie 2013, albumul "Acustic" de la Vița de Vie se poate achiziționa de la chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor. Vezi tracklistul noului material discografic.
Adrian Despot

Adrian Despot

Vița de Vie a lansat albumul "Acustic". Începând de astăzi, 5 aprilie 2013, materialul discografic se poate achiziționa de la chioșcurile de ziare împreună cu Gazeta Sporturilor într-o editie de colecție: un CD sub forma unei replici de vinyl. Prețul ziarului și al revistei este de 13 lei.

Adrian Despot de la Vița de Vie

Adrian Despot de la Vița de Vie

"Albumul "Acustic" este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop! Trebuia sa ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero, și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers.

Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul "Acustic". A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens. În călătoria noastră am avut onoarea să fim însoțiți de niște muzicieni extraordinari. Mandela Gajol și Mihai Ardelean, care sunt parte integrată a familiei și proiectului Vița de Vie Acustic, apoi Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu, Eugen Caminschi și Raul Kusak." - Adrian Despot

Odată cu lansarea albumului au fost dezvăluite și numele pieselor incluse pe acest material "dedicat emoției pure".

Tracklist "Acustic"

 1. Ieri
 2. Azi
 3. Vino la mine
 4. Liber
 5. Basul si cu toba mare
 6. Varza
 7. Tot a ta
 8. Mori
 9. Lasat pustiu
 10. Iamma
 11. Visele
 12. Alunga tacerea
 13. Ce conteaza

Pentru a marca lansarea noului album, Vița de Vie va concerta pe 8 aprilie la București. Evenimentul de la Teatrul Național se dorește a fi la fel de unic ca și albumul în sine, o fuziune între rafinament, bun gust, senzorial și muzica dusă la nivel de artă. Biletele pentru concertul Vița de Vie - Acustic pot fi găsite atât în format electronic cât și în format fizic la casa de bilete de la Teatrul Național, Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria , Magazinul Unirea și Librăria Eminescu. Pentru mai multe detalii privind prețurile biletelor și modalitățile de achiziționare puteți consulta pagina din agendă dedicată evenimentului.

Vița de Vie - "Basul și cu toba mare"

Citește mai multe despre Adrian DespotVita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey, Florence + The Machine și Jay Z au compus pentru "The Great Gatsby" - TRAILER

Lana Del Rey, Florence + The Machine, Gotye, Jack White și Jay Z au compus piese pentru filmul "The Great...

Închide