Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Vama a filmat clipul "Perfect fără tine" - VIDEO TEASER

Trupa VAMA pregătește lansarea noii piese "Perfect fără tine" alături de un videoclip de atmosferă. Tudor Chirilă și-a găsit eroina hippie din viitorul material în persoana Andreei Cohuț. Urmărește trailerul video și poze de la filmări.
Tudor Chirila și Andreea Cohuț in timpul filmarilor pentru videoclipul Perfect fara tine

Tudor Chirila și Andreea Cohuț in timpul filmarilor pentru videoclipul Perfect fara tine

Trupa VAMA pregătește lansarea noii piese "Perfect fără tine" alături de un videoclip de atmosferă. Tudor Chirilă și-a găsit eroina hippie din viitorul material în persoana Andreei Cohuț. Andreea este fotomodel la MRA Models și joacă unul din rolurile principale în clipul filmat pe plaja de la Corbu în weekendul 19-21 aprilie.

Filmarile videoclipului Perfect fara tine

Filmarile videoclipului Perfect fara tine

Cântecul este o compoziție VAMA, versurile fiind scrise de Tudor Chirilă. Au fost cântate o singură dată până acum, în cadrul concertului de pe 4 aprilie din Hard Rock Cafe. "Perfect fără tine" este un single de sine stătător, dar care ar putea fi inclus pe un viitor disc. Trupa intenționează să lanseze videoclipul "Perfect fără tine" luni, pe 29 aprilie 2013, evident dacă montajul se va încadra în planurile actuale.

Videoclipul pornește de la ideea Alexandrei Sandu, un fotograf freelancer care semnează și regia. Scenariul prezintă un tânăr care se ceartă cu iubita și pleacă singur la mare. El întâlnește într-un alt context o altă fată, cu care participă la o petrecere pe plajă. De aici până la ilustrarea titlului "perfect fără tine" nu mai este decât un pas. Chiar dacă acțiunea nu este plasată într-un timp anume, aerul degajat este unul hippie, al unei evadări din cotidian într-un cadru natural dominat de ideea libertății. Toate filmările de pe malul mării au fost realizate cu camere DSLR, câteva cadre fiind distribuite de trupă pe pagina de facebook, alături de un trailer video, disponibil mai jos.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Videoclipul "Perfect fără tine" este produs de Agenția de Vise. Trupa VAMA urmează să concerteze pe 30 mai în clubul Silver Church.

TEASER: Vama a filmat clipul "Perfect fără tine"

Update: Videoclipul "Perfect fără tine" a fost lansat. Urmărește clipul VAMA pe InfoMusic.

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iron Maiden anunță un nou album

Solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, a dezvăluit ca trupa are în plan înregistrarea unui nou material discografic care va...

Închide