Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

URMA va cânta cu o orchestră la concertul acustic din 10 mai - VIDEO

URMA va performa alături de Green Orchestra pe 10 mai în cadrul unui concert acustic la Cinema Patria. Află amănunte despe eveniment de la Mani Gutău.

Trupa URMA va intepreta alături de o orchestră pe data de 10 mai în cadrul unui concert acustic la Cinema Patria. Aceasta este o premieră, fiind un dar pentru colectivul de la organizaţia Tăşuleasa Social, dar şi pentru toţi cei care vor participa la această reprezentaţie semnată de către URMA şi Green Orchestra.

Urma - Concert @ Cinema Patria - Artwork

Urma - Concert @ Cinema Patria - Artwork (Foto: /www.facebook.com/urmabook)

Din cadrul playlistului, nu vor lipsi melodii cunoscute de pe toate albumele semnate URMA, evenimentul fiind unul marca MTV Unplugged. URMA pregăteşte un show desăvârşit, de peste 90 minute, inedit prin faptul că toate piesele vor fi orchestrate într-o manieră adecvată pentru formatul emisiunii.

Mani Gutău, liderul formaţiei a declarat:

''Este extrem de onorant pentru noi să susţinem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a făcut parte din adolescenţa fiecăruia dintre noi şi care ne readuce aminte de începuturile noastre ca muzicieni în formare, când urmăream entuziaşti artiştii noştri preferaţi, performând, într-o atmosferă magică şi intimă, exclusiv cu instrumente acustice. Pe parcursul celor 10 ani de călătorie muzicală şi în cadrul celor 4 materiale discografice editate până în prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul şi multe alte instrumente de percuţie.”

În decursul timpului formaţia a susţinut sute de concerte, atât în ţară, cât şi dincolo de graniţele României, în Ungaria, Germania, Franţa, Anglia şi Elveţia. Discografia formaţiei include trei materiale, iar cel de al patrulea, "Lost End Found", urmează a fi lansat cât de curând.

Pentru evenimentul URMA – MTV Unplugged, care va avea loc pe 10 mai la Cinema Patria sunt în vânzare bilete la preţul de 50 lei. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center,  Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

VIDEO LIVE URMA & Green Orchestra - Terminus @ MTV Unplugged Rehearsals 

Citește mai multe despre Mani GutauSorin ErhanUrma
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dido a lansat "End of Night" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Dido, realizat pentru piesa "End of Night". Single-ul este al treilea extras după "No Freedom" și "Let...

Închide