Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

URIAH HEEP va concerta la Arenele Romane pe 11 iunie - VIDEO

Află totul despre concertul URIAH HEEP de pe 11 iunie 2013 de la Arenele Romane din Bucuresti. Informatii despre concert și prețurile biletelor.
Trupa URIAH HEEP

Trupa URIAH HEEP

Rockerii britanici URIAH HEEP vor reveni în România pe 11 iunie pentru un concert la Arenele Romane. Cu mult entuziasm și forță interpretativă excelentă, trupa este gata să demonstreze încă o dată ca rock-ul se practică indiferent de vârstă. Britanicii promit fanilor o atmosferă incendiară de 2 ore, cu melodii legendare clasice, precum:  "Lady in Black", "July Morning", "Gipsy" sau "Easy Livin". Setlistul concertului va include și piese de pe discurile recente, generând per ansamblu emoții intense printre rockerii trecuți de prima tinerețe.

Trupa URIAH HEEP

Trupa URIAH HEEP

Chiar dacă povestea URIAH HEEP este una zbuciumată, cu multe schimbări în rândul vocaliștilor, basiștilor și bateriștilor, muzica trupei cucerește și astăzi publicul din întreaga lume, după 40 de ani de activitate. Formația este una dintre cele mai importante nume din heavy metalul progresiv din Marea Britanie. A fost înființată în 1969 de vocalistul David Byron și chitaristul Mick Box, componența reunind peste 30 de alte nume de-a lungul timpului. Mick Box este liantul peste timp, chitaristul fiind însoțit în prezent de basistul Trevor Bolder, vocalul Bernie Shaw, clăparul Phil Lanzon și de bateristul Russell Gilbrook.

Trupa URIAH HEEP a concertat ultima oară la București în 2006. Concertul a avut loc la Sala Palatului și a fost deschis de Raza și IRIS. Naționala de rock a României a interpretat atunci  coverul "Lady in Black", piesă înregistrată alături de britanici.

Galerie de poze de la concertul Uriah Heep din 2006

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Video: URIAH HEEP în 2012 - Gypsy + Angels + July Morning

Biletele la concertul URIAH HEEP

Biletele pentru concertul URIAH HEEP de la București au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, dupa cum urmează:

  • Categoria III - 50 lei
  • Categoria II - 70 lei
  • Categoria I - 100 lei

Tichetele se pot cumpăra prin rețeaua Vreau Bilet și online de pe vreaubilet.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Uriah Heep
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grasu XXL a lansat clipul "Tare Frate" în colaborare cu Mitză - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmărește videoclipul Tare Frate - lansat de Grasu XXL și Mitză. Clipul regizat de Spike apelează la tehnica video mapping....

Închide