Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Un documentar despre viaţa artistei Amy Winehouse va fi lansat curând

Un documentar despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse se află în pregătire la Londra. Acesta va include secvenţe video necunoscute până acum.
Amy Winehouse

Amy Winehouse

Un documentar despre regretata şi iubita cântăreaţă britanică Amy Winehouse se află în pregătire la Londra. Acesta va include multe secvenţe video de arhivă necunoscute de publicul şi fanii artistei. Regia acestei producţii este semnată de Asif Kapadia.

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Regizorul a declarat:

"Amy a fost un talent care apare o dată la o generaţie şi astfel a atras atenţia tuturor. A compus, a cântat din tot sufletul şi toată lumea a căzut sub vraja ei. Dar, în mod tragic, Amy a clacat în faţa atenţiei mediatice, iar noi ca societate îi celebrăm succesul, dar repede îi judecăm şi momentele de cădere. Filmul va fi modern, emoţionat şi relevant, pentru că va surprinde magia şi lumina într-un mod în care puţine filme din ziua de astăzi mai reuşesc."

Documentarul, care nu are deocamdată un titlu, va fi propus distribuitorilor internaţionali prezenţi la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, a anunţat compania distribuitoare Focus Features International. Producătorul filmului despre solista britanică este James Gay-Rees, alături de care regizorul Kapadia a fost recompensat cu premiul BAFTA în anul 2010 pentru un documentar despre un pilot brazilian de Formula 1.

Fanii şi critica internaţională au apreciat întotdeauna farmecul, umorul şi modul în care Amy Winehouse a abordat partituri de muzică în stilurile jazz, R&B şi soul. Talentata compozitoare a reuşit să creeze piese profund personale şi de o candoare aparte. Lansat în 2006, albumul "Back to Black" a devenit, după moartea solistei, unul din cele mai bine vândute albume al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie.

Urmăreşte mai jos un fragment din concertul susţinut de Amy Winehouse la Londra, parte din DVD-UL lansat în 2007 intitulat "I Told You I Was Trouble".

VIDEO AMY WINEHOUSE - Wake Up Alone LIVE @ 02 London Shepherds Bush Empire

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 26 - 28 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 26 - 28 aprilie 2013 în Bucuresti și în...

Închide