Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Un documentar despre viaţa artistei Amy Winehouse va fi lansat curând

Un documentar despre regretata cântăreaţă britanică Amy Winehouse se află în pregătire la Londra. Acesta va include secvenţe video necunoscute până acum.
Amy Winehouse

Amy Winehouse

Un documentar despre regretata şi iubita cântăreaţă britanică Amy Winehouse se află în pregătire la Londra. Acesta va include multe secvenţe video de arhivă necunoscute de publicul şi fanii artistei. Regia acestei producţii este semnată de Asif Kapadia.

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Regizorul a declarat:

"Amy a fost un talent care apare o dată la o generaţie şi astfel a atras atenţia tuturor. A compus, a cântat din tot sufletul şi toată lumea a căzut sub vraja ei. Dar, în mod tragic, Amy a clacat în faţa atenţiei mediatice, iar noi ca societate îi celebrăm succesul, dar repede îi judecăm şi momentele de cădere. Filmul va fi modern, emoţionat şi relevant, pentru că va surprinde magia şi lumina într-un mod în care puţine filme din ziua de astăzi mai reuşesc."

Documentarul, care nu are deocamdată un titlu, va fi propus distribuitorilor internaţionali prezenţi la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai, a anunţat compania distribuitoare Focus Features International. Producătorul filmului despre solista britanică este James Gay-Rees, alături de care regizorul Kapadia a fost recompensat cu premiul BAFTA în anul 2010 pentru un documentar despre un pilot brazilian de Formula 1.

Fanii şi critica internaţională au apreciat întotdeauna farmecul, umorul şi modul în care Amy Winehouse a abordat partituri de muzică în stilurile jazz, R&B şi soul. Talentata compozitoare a reuşit să creeze piese profund personale şi de o candoare aparte. Lansat în 2006, albumul "Back to Black" a devenit, după moartea solistei, unul din cele mai bine vândute albume al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie.

Urmăreşte mai jos un fragment din concertul susţinut de Amy Winehouse la Londra, parte din DVD-UL lansat în 2007 intitulat "I Told You I Was Trouble".

VIDEO AMY WINEHOUSE - Wake Up Alone LIVE @ 02 London Shepherds Bush Empire

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 26 - 28 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 26 - 28 aprilie 2013 în Bucuresti și în...

Închide