Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Tudor Chirilă caută o eroină hippie pentru noul clip Vama - VIDEO

Tudor Chirilă caută o tânără frumoasă care să interpreteze rolul principal, de "eroină hippie", în noul videoclip Vama - "Perfect fără tine".

Tudor Chirilă caută o fată frumoasă pentru noul videoclip Vama - "Perfect fără tine"

Vama se pregătește să filmeze în acest sfârșit de săptămână videoclipul noului single "Perfect fără tine" și se află în căutarea unei tinere frumoase pentru a interpreta rolul protagonistei. Pentru că timpul se scurge repede, iar formația nu a găsit ceea ce căuta, Tudor Chirilă a înregistrat un clip în care face un apel de urgență, în speranța că aceasta va apărea cât mai rapid. Filmările se vor desfășura la mare și având în vedere că tânăra va interpreta rolul unei "eroine hippie", cel mai potrivit loc ar fi Vama Veche.

Tudor Chirilă caută o fată frumoasă pentru noul videoclip Vama - "Perfect fără tine"

Tudor Chirilă caută o fată frumoasă pentru noul videoclip Vama - "Perfect fără tine"

"Salut prieteni! În pofida zâmbetului de pe fața mea ăsta este un mesaj, un apel cu caracter de urgență. După cum bine știți la sfârșitul săptămânii sau dacă nu știți aflați acum, la sfârșitul săptămânii acesteia filmăm noul nostru videoclip "Perfect fără tine", undeva la mare pe o plajă de pe litoralul românesc. Problema noastră acum este că ne lipsește personajul principal din acest videoclip. Nu l-am găsit încă. Ea este o fată frumoasă, curată în sensul sufletesc, cu un zâmbet frumos, comunicativă, înaltă...să fie undeva între 22 și 30 de ani, dar să arate de 26 de ani...să iubească camera de filmat și camera de luat vederi să o iubească pe ea și să participe ca personaj principal, mă repet, în noul nostru videoclip. Până acum, această fată care va fi așa, un fel de eroină hippie în clipul nostru, nu a fost găsită. Nu am reușit dintre fetele care ne-au trimis până acum poze nu am ales încă pe nimeni și suntem cumva disperați. Vine filmarea și noi nu avem această fată. Deci vă rugăm foarte mult sau te rugăm, de oriunde ai fi, din spatele display-ului tău să apari și să vii odată și să filmezi acest videoclip cu noi", este mesajul transmis de Tudor Chirilă pe Facebook.

Protagonista noului videoclip nu este singurul lucru de care Vama are nevoie urgent. Tot pe pagina de Facebook, formația a anunțat că se află în căutare de desenator / desenatoare care să creeze coperta single-ului "Perfect fără tine" și posterul de promovare. Este de preferat ca acesta să fi urmat studii plastice și să aibă un mic portofoliu sau o lucrare reprezentativă pe care să le prezinte.

Casting fete frumoase - Tudor Chirilă pentru noul clip Vama

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A mai rămas o lună până la concertul Depeche Mode

A mai rămas o singură lună în care fanii Depeche Mode își mai pot achiziționa bilete pentru concertul ce va...

Închide