Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Trupa F.O.X va deschide concertul Depeche Mode din Bucureşti

F.O.X este un trio de muzica electronică care va fi opening-act al reprezentaţiei Depeche Mode de la Bucureşti din data de 15 mai.
Trupa F.O.X alături de Dave Gahan

Trupa F.O.X alături de Dave Gahan (foto: www.facebook.com/foxtheband1)

F.O.X este una din formaţiile care va concerta în deschiderea reprezentaţiei Depeche Mode de la Bucureşti din data de 15 mai. Informaţia apare pe pagina oficială a tinerei trupe de muzică electronică.

Trupa F.O.X alături de Dave Gahan

Trupa F.O.X alături de Dave Gahan (Foto: www.facebook.com/foxtheband1)

Formată relativ de puţin timp, mai exact în luna ianuarie 2013, se pare ca grupul F.O.X a reuşit să impresioneze management-ul Depeche Mode, astfel că vor deschide cinci dintre concertele europene semnate deja de către DM:

04/05/13 - Nisa, Palais Nikaia, Franţa
10/05/13 Atena, Terra Vibe, Grecia
12/05/13 Sofia, Lokomotiv Stadium, Bulgaria
15/05/13 Bucureşti, Stadionul Naţional, România
17/05/13 Istanbul, Kucukciftlik Park, Turcia

Cei trei membri ai trupei sunt Mitzi Fox (solista, după numele careia a fost numită formaţia), Darren Barker şi Patrick Monahan, fiind originari din oraşul englez Essex. Albumul lor de debut se intitulează "Chimera", iar până în momentul de faţă trupa a susţinut concerte de promovare în America, precum şi la festivalul SXSW, unde i-au întâlnit pe cei de la Depeche Mode. Anunţul postat seara trecută pe pagina oficială F.OX a fost unul emoţionant, trio-ul mărturisind că este o onoare să meargă în turneu alături de o formaţie pentru care are toată consideraţia, iar aceste concerte pot fi rampa lor de lansare în lumea muzicală internaţională.

Rămâne de văzut care va fi al doilea nume care va însoţi Depeche Mode la Bucureşti şi dacă va fi aleasă o formaţie din România alături de britanicii trupei F.O.X. Ascultă mai jos patru dintre piesele semnate de către Mitzi Fox & Co., părţi din materialul de debut:

Citește mai multe despre Depeche ModeF.O.X
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amorphis a lansat piesa "Enchanted By The Moon" - LYRIC VIDEO

Amorphis a dezvăluit o piesă nouă de pe ultimul album al formației intitulat "Circle". Single-ul se numește "Enchanted By The...

Închide