Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Travis a lansat "Where You Stand" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videclip Travis, realizat pentru piesa "Where You Stand". Single-ul este primul extras de pe albumul omonim ce va fi lansat vara aceasta.
Secvență clip

Secvență clip "Where You Stand" - Travis

Membrii Travis știu exact unde se poziționează în industria muzicală și chiar dacă au trecut 5 ani de la apariția albumului "Ode to J. Smith", reușesc să compună cu aceeași lejeritate și să transmită emoție aproape fără efort. Ascultând noul single "Where You Stand" înțelegem că se pot găsi resurse inspiraționale chiar și în cele mai aparent saturate nișe ale rock-ului indie alternativ. Nu degeaba Chris Martin mărturisea cu ceva timp în urmă că Travis "a inventat" trupa Coldplay și multe altele. Sound-ul distinctiv al unui stil muzical proaspăt se simte de la prima audiție până la al șaptelea album, intitulat, ca și single-ul, "Where You Stand" și programat pentru lansare curând, pe 19 august anul acesta.

Secvență clip "Where You Stand" - Travis

Secvență clip "Where You Stand" - Travis

Cu o primă piesă lansată pentru a "testa terenul", - "Another Guy"- Travis a dezvăluit un prim single oficial. Piesa se numește "Where You Stand" și este extrasă de pe albumul omonim ce va apărea pe piață vara aceasta. Printr-un anunț scris de mână și publicat pe site-ul trupei, solistul Fran Healy a dezvăluit, de asemenea, că formația va pleca într-un turneu internațional.

"Bună,

De când am postat pe YouTube clipul piesei "Another Guy" am tot fost întrebați <<Când apare noul album?>> și <<Când mai lansați single-uri noi?>> sau <<Care este titlul albumului?>>. Am aflat de curând care va fi data lansării, așa încât vă putem spune și vouă că al 7-lea album Travis va fi lansat pe 19 august. Titlul albumului este "Where You Stand", același nume avându-l și primul nostru single, pe care îl veți putea cumpăra începând cu data de 30 aprilie. Credem că în aceeași zi vom posta pe YouTube și videoclipul piesei. O altă întrebare populară este <<Când porniți în turneu?>>. Gândindu-mă la asta în timp ce scriu pot spune că vom porni cu siguranță în turneu și acest turneu va fi internațional. Horaaaay! Ok! " - Fran

Ținem, așadar, pumnii strânși pentru un concert în România și urmărim clipul noului single "Where You Stand".

Travis - "Where You Stand"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mika a lansat "Popular Song" ft. Ariana Grande - VIDEOCLIP

Mika a lansat cel de-al doilea single de pe albumul "The Origin of Love". Piesa se numește "Popular Song" și...

Închide