Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Tony Iommi și Brian May vor să realizeze un proiect muzical împreună

Tony Iommi și Brian May vor să realizeze împreună un album de riff-uri pe care fanii să le poată folosi în înregistrarea propriilor piese.
Tony Iommi și Brian May vor să realizeze un album de riff-uri împreună

Tony Iommi și Brian May vor să realizeze un album de riff-uri împreună

Cei doi legendari chitariști, Tony Iommi de la Black Sabbath și Brian May de la Queen, au în plan un proiect muzical inedit, care va oferi fanilor oportunitatea de a înregistra cu ei. Aflat în los Angeles pentru a finaliza înregistrările noului album Black Sabbath, Iommi a dezvăluit câteva detalii despre intenția de a lucra împreună cu Brian May.

"Când am fost prima dată bolnav, Brian May m-a vizitat în casa din Lapworth, Anglia. I-am interpretat câteva compoziții, riff-uri rock pe care nu le-am dezvoltat sau pe care nu le-am mai folosit. El a spus că ar trebui să fac ceva cu ele. Însă, încă este devreme, iar momentan toată atenția mea se îndreaptă către Sabbath, dar vom găsi timp să lucrăm împreună și să le lansăm într-o formă sau alta.  Una dintre idei este să facem disponibile riff-urile, iar fanii să le poată folosi în propriile piese și să vedem cu ce vin. În acest fel ei, practic, înregistrează cu Brian și cu mine" - Tony Iommi

Tony Iommi și Brian May vor să realizeze un album de riff-uri împreună

Tony Iommi și Brian May vor să realizeze un album de riff-uri împreună

"Am ascultat câteva dintre orele de compoziții de chitară pe care Tony le are pe casete și hard disk-uri. M-am gândit că ar fi minunat să facem o compilație cu ele. Ideea este să punem riff-uri într-o formă ce va putea fi accesată de oameni care vor să le folosească pentru propriile piese. Ai putea să compui muzică ce îl are pe Yony Iommi la chitară. Cât de minunat ar fi asta!" - Brian May

În prezent, Tony Iommi pregătește împreună cu Ozzy Osbourne și Geezer Butler lansarea noului album Black Sabbath, intitulat "13". Aceștia vor pleca și într-un turneu de promovare, ce are datele programate în așa fel încât Iommi să poată urma în continuare tratamentul pentru cancer limfatic. Artistul a mărturisit că i-ar plăcea să susțină mai multe concerte, dar are nevoie de timp de refacere după fiecare ședință și trebuie să se gândească în primul rând la sănătatea sa.

Recent, trupa a anunțat că primul single extras de pe album se numește "End Of The Begginning", fiind probabil piesa a cărui fragment apare pe teaser-ul materialului. Acesta se va auzi pentru prima dată în cadrul finalului de sezon al binecunoscutului serial polițist CSI: Crime Scene Investigation. Potrivit celor dezvăluite despre scenariu, în timp ce investighează o serie de crime, detectivii ajung la un concert cu Iommi, Ozzy și Butler chiar în momentul în care aceștia interpretează noul single. Episodul va avea premiera la TV pe 15 mai la postul american CBS, și pe site-ul cbs.com, la câteva zile după difuzare.

Black Sabbath - Together Again

Citește mai multe despre Black SabbathBrian MayQueenTony Iommi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Documentarul "Sound City" regizat de Dave Grohl se lansează în România

Documentarul "Sound City" regizat de Dave Grohl va avea premiera în România pe 22 aprilie 2013 în Club Control. Proiecția...

Închide