Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: concurenții care au mers mai departe în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Kinga GlykKinga Glyk, cea mai bună basistă a Poloniei la Jazz Nouveau - INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România

Povestea festivalului Tomorrowland va fi spusă în benzi desenate

Vara aceasta va apărea primul număr al benzii desenate Tomorrowland. Află povestea ce va sta la baza ediției limitate de reviste.

Popularitatea festivalului de muzică electronică Tomorrowland inspiră creatorii de benzi desenate. Paul Jenkins, omul din spatele cunoscutei seriei Spider-Man, și Stellar Labs vor da viață unei noi povești, bazată pe atmosfera creată de activitățile și concertele din cadrul Tomorrowland. Ediția limitată de benzi desenate va purta numele festivalului, primul număr având lansarea programată pentru data de 17 iulie 2013.

Tomorrowland comic book

Tomorrowland comic book nr. 1

Povestea celui mai mare și îndrăgit festival de muzică electronică va căpăta contur prin imaginația creatorilor de benzi desenate. Avându-i drept personaje principale pe Dimitri Vegas și Like Mike, doi dintre DJ-ii cu o prezență constantă din cadrul Tomorrowland, noua serie de comic books va explora ideea de coexistență a două lumi diferite. Una dintre ele pune accentul pe extremismul religios și imoralitatea politică, iar cealaltă insistă pe noțiunea de univers perceput prin intermediul simțurilor, în care sentimentele, muzica și știința sunt interconectate.

"Crearea acestei benzi desenate este o oportunitate de integrare a unei povești în istoricul Tomorrowland. Cei care participă la acest festival vor identifica în jurul lor personajele din comic book. Lumea din paginele revistei va prinde viață", a declarat Paul Jenkins.

Noua serie de benzi desenate va fi publicată de Titan Comics și se va găsi în magazinele de specialitate începând cu data de 17 aprilie. Revista va fi disponibilă și în format digital pentru iPad, iPhone, Web, Android și Kindle Fire.

Istoria Tomorrowland începe în urmă cu 8 ani, în 2005. Festivalul este dedicat muzicii electronice, desfășurându-se anual pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri. În 2011 peste 180 de mii de persoane au participat la acest festival, în 2012 numărul vizitatorilor depășind 200 de mii de persoane. Anul acesta festivalul va avea loc atât în Belgia, în perioada  26-28 iulie, cât și în SUA, în perioadă 27 - 29 septembrie. Mai jos puteți un urmări un clip de prezentare a primei ediții a TomorrowWorld, varianta americană a Tomorrowland.

Tomorrowland 2013 - Welcome to our second home

Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madrigal
Corul Madrigal va purta costume de Doina Levintza la concertul de Paște

Corul Mandrigal va susține un concert jubiliar pe 21 aprilie la Ateneul Român din Capitală. Acesta aniversează 50 de ani...

Închide