Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Timpuri Noi a lansat clipul "Tata" (Unplugged 2013) - VIDEOCLIP

Timpuri Noi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tata", realizat în studioul de repetții. Pe 22 aprilie trupa va concerta la cinematograful Scala din București.
Timpuri Noi

Timpuri Noi

Trupa Timpuri Noi, în formula actuală cu Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea, va susine pe pe 22 aprilie, la Cinematograful Scala din București concertul "Unplugged pentru tata". Evenimentul începe la ora 20:00 și va fi un concept acustic alături de instrumentiști deosebiți și invitați care sărbătoresc 19 ani de când trupa a susținut primul concert Unplugged în România. Timpuri Noi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tata", realizat în studioul în care au loc repetițiile pentru concert.

Timpuri Noi

Timpuri Noi │ FOTO: www.facebook.com

Alături de trupa Timpuri Noi, atât în materialul filmat cât și pe scenă cinematografului Scala vor fi prezenți membrii Solartis Quartet, saxofonista Alina Crisan, iar seria de invitați nu se oprește aici. Prețul unui bilet este de 49 de lei.

În 1994, Timpuri Noi era prima formație din România care cânta unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Română, iar banda sonoră era transpusă pe disc și casetă. Coperta acelui material audio făcea la rândul ei istorie: imaginea unui copil zâmbitor și simpatic foc. Se împlinesc 19 ani de la aventura pe care o generație întreagă o ține minte. E vreme de reamintire și e timpul să se povestească mai departe, celor mai tineri, cum e cu rockul adevărat, puternic, cu mesaj și atitudine.

Timpuri Noi - "Tata" (Unplugged 2013)


Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas) și online pe eventim.ro.

Citește mai multe despre Timpuri Noi
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler și Joe Perry vor fi premiați pentru compoziție muzicală

Solistul Aerosmith, Steven Tyler, și chitaristul Joe Perry vor primi pe 17 aprilie premiul pentru compoziție din partea American Society...

Închide