Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Timpuri Noi a lansat clipul "Tata" (Unplugged 2013) - VIDEOCLIP

Timpuri Noi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tata", realizat în studioul de repetții. Pe 22 aprilie trupa va concerta la cinematograful Scala din București.

Publicat

pe

Timpuri Noi
Timpuri Noi │ FOTO: www.facebook.com

Trupa Timpuri Noi, în formula actuală cu Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea, va susine pe pe 22 aprilie, la Cinematograful Scala din București concertul "Unplugged pentru tata". Evenimentul începe la ora 20:00 și va fi un concept acustic alături de instrumentiști deosebiți și invitați care sărbătoresc 19 ani de când trupa a susținut primul concert Unplugged în România. Timpuri Noi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tata", realizat în studioul în care au loc repetițiile pentru concert.

Timpuri Noi

Timpuri Noi │ FOTO: www.facebook.com

Alături de trupa Timpuri Noi, atât în materialul filmat cât și pe scenă cinematografului Scala vor fi prezenți membrii Solartis Quartet, saxofonista Alina Crisan, iar seria de invitați nu se oprește aici. Prețul unui bilet este de 49 de lei.

În 1994, Timpuri Noi era prima formație din România care cânta unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Română, iar banda sonoră era transpusă pe disc și casetă. Coperta acelui material audio făcea la rândul ei istorie: imaginea unui copil zâmbitor și simpatic foc. Se împlinesc 19 ani de la aventura pe care o generație întreagă o ține minte. E vreme de reamintire și e timpul să se povestească mai departe, celor mai tineri, cum e cu rockul adevărat, puternic, cu mesaj și atitudine.

Timpuri Noi - "Tata" (Unplugged 2013)


Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas) și online pe eventim.ro.

Trending