Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tiamat a lansat clipul piesei "Love Terrorists" - VIDEOCLIP

După ce au confirmat pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, formația suedeză Tiamat a lansat un nou vidoclip intitulat "Love Terrorists". Melodia este inclusă pe albumul "The Scarred People" apărut în luna noiembrie 2012.
Tiamat

Tiamat

La două luni de la apariția clipului "384", formația suedeză Tiamat revine cu cel de-al treilea extras pe single care beneficiază de un videoclip. Acesta este pentru piesa "Love Terrorists" și poate fi urmărit mai jos. Cel de-al 10-lea album al trupei poartă numele "The Scarred People" și a fost lansat în luna noiembrie 2012.

Tiamat va concerta la festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013 ce va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Tiamat

Tiamat

Originară din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format în urmă cu aproape 25 de ani, încă de la început muzica trupei reprezentând un subiect de dezbateri. Folosind o mulțime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv și gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice și experimentale. "The Scarred People" s-a bucurat de un real succes printre ascultătorii de metal.

Tiamat - "Love Terrorists"

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale. Abonamentele pe 3 zile pot fi achiziționate de pe MyTicket.ro la 150 lei iar bilete de o zi costă 70 de lei. Pretul este valabil pentru toate biletele achizitionate pana la data de 31 iunie, urmand ca in perioada 1-7 iulie biletele sa fie disponibile la pretul de 99 de lei in reteaua magazinelor de specialitate, precum si la casa de bilete amenajata la intrarea in cadrul BESTFEST Park pe durata festivalului. Abonamentele vor ramane la pretul din perioada early bird, respectiv 150 de lei, până la data de 31 iunie, in intervalul 1-7 iulie fiind disponibile la pretul de 199 de lei.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Tracklist "The Scarred People":

 1. The Scarred People
 2. Winter Dawn
 3. 384 - Kteis
 4. Radiant Star
 5. The Sun Also Rises
 6. Before Another Wilbury Dies
 7. Love Terrorists
 8. Messinian Letter
 9. Thunder & Lightning
 10. Tiznit
 11. The Red Of The Morning Sun
 12. Born To Die (Bonus Track)
 13. Paradise (Bonus track)
 14. Divided (Live) (Bonus Track)
 15. Cain (Live) (Bonus Track)

Citește mai multe despre Tiamat
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emir Kusturica, DragonForce şi Rotfront cântă la Festivalul Peninsula 2013

Emir Kusturica, DragonForce şi Rotfront vor concerta la ediția din acest an a Festivalului Peninsula 2013 ce va organiza la...

Închide