Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tiamat a lansat clipul piesei "Love Terrorists" - VIDEOCLIP

După ce au confirmat pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013, formația suedeză Tiamat a lansat un nou vidoclip intitulat "Love Terrorists". Melodia este inclusă pe albumul "The Scarred People" apărut în luna noiembrie 2012.

Publicat

pe

Tiamat
Tiamat

La două luni de la apariția clipului "384", formația suedeză Tiamat revine cu cel de-al treilea extras pe single care beneficiază de un videoclip. Acesta este pentru piesa "Love Terrorists" și poate fi urmărit mai jos. Cel de-al 10-lea album al trupei poartă numele "The Scarred People" și a fost lansat în luna noiembrie 2012.

Tiamat va concerta la festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013 ce va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în aceeași locație din Tunari, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Tiamat

Tiamat

Originară din Stockhlom, Suedia, Tiamat s-a format în urmă cu aproape 25 de ani, încă de la început muzica trupei reprezentând un subiect de dezbateri. Folosind o mulțime de subgenuri de la death metal, doom metal până la progresiv și gotic, trupa s-a concentrat de-a lungul timpului asupra a ceea ce poate fi descris ca metal gotic atmosferic cu elemente etnice, psihedelice și experimentale. "The Scarred People" s-a bucurat de un real succes printre ascultătorii de metal.

Tiamat - "Love Terrorists"

Festivalul B’ESTFEST sărbătorește anul acesta cea de-a 7 ediție, motiv pentru care organizatorii răsplătesc fanii festivalului cu prețuri speciale. Abonamentele pe 3 zile pot fi achiziționate de pe MyTicket.ro la 150 lei iar bilete de o zi costă 70 de lei. Pretul este valabil pentru toate biletele achizitionate pana la data de 31 iunie, urmand ca in perioada 1-7 iulie biletele sa fie disponibile la pretul de 99 de lei in reteaua magazinelor de specialitate, precum si la casa de bilete amenajata la intrarea in cadrul BESTFEST Park pe durata festivalului. Abonamentele vor ramane la pretul din perioada early bird, respectiv 150 de lei, până la data de 31 iunie, in intervalul 1-7 iulie fiind disponibile la pretul de 199 de lei.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe pagina din agenda InfoMusic.

Tracklist "The Scarred People":

 1. The Scarred People
 2. Winter Dawn
 3. 384 - Kteis
 4. Radiant Star
 5. The Sun Also Rises
 6. Before Another Wilbury Dies
 7. Love Terrorists
 8. Messinian Letter
 9. Thunder & Lightning
 10. Tiznit
 11. The Red Of The Morning Sun
 12. Born To Die (Bonus Track)
 13. Paradise (Bonus track)
 14. Divided (Live) (Bonus Track)
 15. Cain (Live) (Bonus Track)

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Lacuna Coil, Tiamat şi alţii vin la Maximum Rock Festival 2023

Maximum Rock Festival 2023 şi-a actualizat astăzi lineup-ul cu o serie de trupe şi artişti apreciate de publicul de la noi şi nu numai. Cele mai noi acte muzicale anunţate pentru eveniment sunt Lacuna Coil, Tiamat, Altar, Reverse the Moment şi Doomsday Astronaut.

Publicat

pe

Maximum Rock Festival 2023 poster
Maximum Rock Festival 2023 poster │ FOTO: Maximum Rock Festival

Maximum Rock Festival 2023 este o ediţie specială, care marchează împlinirea a 10 ani de existenţă pentru unul dintre cele mai iubite festivaluri rock de la noi. Aveam deja un lineup solid, care include Within Temptation, Kamelot şi Dirty Shirt. Italienii de la Lacuna Coil ne vor aduce armonii gothic metal, iar trupa a lansat recent piesa "Never Dawn" pentru un joc video, un board game. Grupul şi-a petrecut ultimele luni promovând "Comalies XX", o versiune deconstruită şi reinterpretată a senzaţionalului său album "Comalies" de la început de carieră.

Formaţia a sărbătorit 20 de ani de "Comalies" interpretând albumul în întregime în cadrul unui concert ţinut pe 15 octombrie 2022 la clubul Fabrique din Milano. "Comalies" apărea pe 29 octombrie 2002 şi includea marele hit "Heaven's a Lie". A vândut 300.000 de unităţi doar în SUA.

Tiamat va veni la Maximum Rock Festival cu un setlist Best Of, care va include melodii din cariera sa întinsă pe aproape 40 de ani. Activă din 1987, formaţia suedeză abordează genuri precum gothic metal, gothic rock, death metal şi symphonic black metal.

Altar urcă pe scenă într-o nouă formulă, cu un al doilea chitarist, Toni Dijmărescu. Avem şi suflu tânăr, trupa Reverse the Moment, care ne oferă o doză sănătoasă de metalcore, direct din Oradea. Ei au cântat şi anul trecut la festival. Doomsday Astronaut sunt câştigătorii marelui premiu la Posada Festival 2022 şi vor aduce fanilor acorduri prog metal.

Maximum Rock Festival se desfăşoară între 2 şi 3 iunie la Pensiunea Râşnov, la 17 kilometri de Braşov, la 4 kilometri de Râşnov şi 13 de Bran. Va fi o ediţie specială, cu două scene, 18 formaţii şi două zile de distracţie. Este inclusă şi o zonă de camping, cu toate utilităţile, lângă zona de festival. Există şi o zonă de baruri, food truck şi merch.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending