BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Thom Yorke (Radiohead) oferă sfaturi în dragoste adolescenților - VIDEO

Thom Yorke de la Radiohead și producătorul Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre dragoste, timiditate, sex și prietenie. Vezi clipul.
Thom Yorke și Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre iubire, despărțire, sex și prietenie

Thom Yorke și Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre iubire, despărțire, sex și prietenie

Thom Yorke și producătorul Nigel Godrich, vechi colaborator cu Radiohead și coleg de trupă cu Yorke în Atoms For Peace au acceptat provocarea de a ajuta tinerii cu sfaturi în dragoste, prietenie și chiar socializare. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos, a fost realizat pentru seria Ask A Grown Man a lui Rookie. Înregistrarea este interesantă din 2 considerente: este extrem de amuzantă, iar expresiile faciale ale celor doi sunt momerabile și în același timp, prin răspunsurile pe care le dau artiștii dezvăluie amănunte despre propria adolescență. De exemplu, din video aflăm că Thom Yorke a fost extrem de timid în tinerețe și a urmat o școală de băieți, astfel că relaționarea cu fetele a fost destul de dificilă.

Thom Yorke și Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre iubire, despărțire, sex și prietenie

Thom Yorke și Nigel Godrich au raspuns întrebărilor puse de tineri despre iubire, despărțire, sex și prietenie

Legat de timiditatea cu care se confruntă tinerii, Nigel Godrich susține că oricât de greu este acest aspect, trebuie înfrânt întrucât va afecta viața de om matur. Din cauza timidității poți pierde multe oportunități și relații frumoase, lista cu regrete devenind considerabil de lungă.

La un moment dat Yorke discută și despre dificultățile pe care le are cineva care se naște cu o imperfecțiune fizică. Acceptarea acestora și depășirea impasului psihic sunt importante în dezvoltarea unui tânăr. În plus, solistul de la Radiohead vorbește din propria experiență întrucât acesta s-a născut cu ochiul drept închis și a trecut prin multe operații, unele considerate mai puțin reușite.

"Când eram la vârsta adolescenței eram convins că fetele cred că nu sunt drăguț deloc. La un moment am lucrat într-un bar și era o femeie mai în vârstă - era foarte haioasă - care venea mereu în bar și ea a fost prima care chiar mi-a spus: (ochiul) Este cel mai drăguț aspect al tău" - Thom Yorke

Thom Yorke și Nigel Godrich oferă sfaturi tinerilor

Citește mai multe despre Nigel GodrichRadioheadThom Yorke
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Megadeth a dezvăluit coperta și un fragment al noului album - AUDIO

Cu aproape două luni de apariția oficială, Megadeth a dezvaluit coperta viitorului album intitulat “Super Collider”. Cu această ocazie fanii...

Închide