Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

The Rolling Stones te invită să bei vodka Crystal Head

Aniversarea a 50 de ani de ani de carieră a trupei The Rolling Stones aduce numeroase suprize fanilor. După apariția whisky-ul Rolling Stones, realizat de compania japoneză Suntory Liquors, formația și-a dat acordul pentru lansarea unei noi băuturi. Este vorba despre Vodka Crystal Head care va apărea pe piață într-o ediție limitată.
Rolling Stones Crystal Head Vodka

Rolling Stones Crystal Head Vodka

Aniversarea a 50 de ani de ani de carieră a trupei The Rolling Stones aduce numeroase suprize fanilor. După apariția whisky-ul Rolling Stones, realizat de compania japoneză Suntory Liquors, formația și-a dat acordul pentru lansarea unei noi băuturi. Este vorba despre Vodka Crystal Head care va apărea pe piață într-o ediție limitată sub forma unui cadou aniversar.

Crystal Head este o vodkă naturală, pură, fără niciun fel de aditiv suplimentar. Produsul este distilat de patru ori și filtrat de șapte iar apa folosită este adusă din insulele canadiene Newfoundland. Numele băutrii este inspirat de legenda celor 13 cranii de cristal, care oferă putere spirituală și iluminare celui care le deține. Craniul de cristal nu este un simbol al morții, așa cum cred foarte mulți, ci unul al vieții. Singurul lucru care nu a fost dat publicității este prețul unei astfel de sticle de vodkă, dar cu siguranță va fi unul "aniversar".

Rolling Stones Crystal Head Vodka

Rolling Stones Crystal Head Vodka

Turneul aniversar The Rolling Stones, "50 and Counting World Tour 2013", va începe în luna mai în Los Angeles, apoi Oakland pe 5 mai, Las Vegas pe 11 și Toronto pe 25 mai. The Rolling Stones va avea ca invitat special pe tot parcursul turneului pe chitaristul Mick Taylor care a fost membru al trupei în perioada 1969 – 1974.

Programul turneului European conține momentan două date, ambele în Marea Britanie. Este vorba despre apariția la festivalul Glastonbury pe 29 iulie și concertul din Hyde Park de la Londra care va avea loc pe 6 iulie. În scurt timp vor fi anunțate noi date și sperăm ca trupa să revină la București.

The Rolling Stones a lansat anul trecut albumul "Grrr!", o compilație cu cele mai bune hituri ale trupei, care include și 2 piese noi, "Doom and Gloom" și "One More Shot". Trupa este așteptată să revină în România, după concertul susținut în 2007 pe stadionul Lia Manoliu (Arena Națională) însă promoterul Marcel Avram a declarat că este reticent cu privire la organizarea unui astfel de concert în 2013.

The Rollings Stone - "It's Only Rock 'n' Roll (Live)"

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 5 - 7 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 5 - 7 aprilie 2013 în Bucuresti și în...

Închide