Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Trupa The National revine cu un nou clip la piesa "Demons" - VIDEO

The National revine cu primul extras de pe noul album al trupei. "Demons" este melodia care beneficiază de un clip alb-negru, deosebit de sugestiv.
The National

The National

The National, formaţia de indie-rock americană, revine în atenţia noastră cu primul extras pe single de pe noul album al trupei. "Demons" este melodia care beneficiază şi de un videoclip alb-negru, în regia lui Azar Kazimir.

Clipul "Demons" este deosebit de sugestiv, fiind filmat prin tehnica cinematografică numită time-lapse. În clip apare un tânăr, dar şi reflexia acestuia într-o oglindă, în timp ce desenează coperta noului material The National. Piesa este deosebit de interesantă, solistul bariton Matt Berninger semnând o nouă partitură vocală uşor de reţinut: "I'm going through an awkward phase / I am secretly in love with / Everyone that I grew up with."

"Trouble Will Find Me" este cel de-al şaselea album marca The National, conţine colaborări cu nume precum Sufjan Stevens, Richard Reed Parry (Arcade Fire), Sharon Van Etten şi Annie Clark (St. Vincent), urmând a fi lansat oficial pe 20 mai 2013. Aaron Dessner, chitaristul trupei, consideră cele 13 piese aflate pe acesta complexe, dar în acelaşi timp simple şi umane.

În aceasta vară, The National va fi un nume prezent pe scena festivalurilor internaţionale precum Bonnaroo sau Lollapalooza din SUA şi Rock Werchter din Belgia.

Tracklist-ul noului album:

01 “I Should Live In Salt”
02 “Demons”
03 “Don’t Swallow The Cap”
04 “Fireproof”
05 “Sea Of Love”
06 “Heaenfaced”
07 “This Is The Last Time”
08 “Graceless”
09 “Slipped”
10 “I Need My Girl”
11 “Humiliation”
12 “Pink Rabbits”
13 “Hard To Find”

VIDEO OFICIAL THE NATIONAL - "Demons"

Citește mai multe despre The National
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie este pe primul loc în topul iTunes al vânzărilor de albume din România

Albumul "Acustic" al trupei Vița de Vie se află pe primul loc în topul vânzărilor de albume pe iTunes Romania.

Închide