Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboPlacebo la Arenele Romane - Program, reguli de acces, trupă în deschidere PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

The Mono Jacks cântă la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban în Energiea continuă luni, 15 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu formația The Mono Jacks. Aceasta este a patra ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban în Energiea continuă luni, 15 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu formația The Mono Jacks. Aceasta este a patra ediție a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului.

poster-mono-jacks-radio-guerrilla

The Mono Jacks s-a înființat în 2008, la inițiativa lui Doru Trascau de la AB4. Abordarea muzicală descinde din curentul indie rock consacrat în Statele Unite de trupa Interpol."Now in Stereo" este primul album al trupei, lansat în 2010.

"Engleză vs. Română, în muzica The Mono Jacks, este o poveste ceva mai veche. Eu am decis să cânt în limba engleză cu foarte mulți ani în urmă. Pe-atunci, casele de discuri nu concepeau să susțină o formație cu un repertoriu în altă limbă decât cea autohtonă. La fel cum se încăpățâna și industria muzicală din România să nu își susțină artiștii. Singura scăpare era occidentul. Ca să reușești afară trebuia sa le cânți într-o limbă pe care să o înțeleagă toți. După ani de zile de încercări, ani în care occidentului i s-a cam rupt, am decis că ar fi momentul să înapoiez ceva unicului susținător real al eforturilor noastre, publicul de-acasă. Un prim pas a fost cu EP-ul "Gîndurile". Ceea ce știe, însă, foarte puțină lumea este că cele două texte în limba română de pe EP au fost o premieră chiar și pentru trupă. Băieții le-au auzit practic doar după ce le-am înregistrat", i-a povestit lui Bogdan Șerban vocalul Doru Trascău.

The Mono Jacks înseamnă:

  • Doru Trascău (vox, guitar)
  • Florin Vasile (guitar, vox)
  • Alex Tomescu (bass)
  • Dorian Cazacu (drums)

The Mono Jacks - "Come back girl"

Accesul la concerte se face pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marti - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei ce urmează să cânte la Guerrilive Acoustic Session.

Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band și Jazzybirds.

Citește mai multe despre The Mono Jacks
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vunk
Vunk a lansat un nou clip - "Doi somnambuli" - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a lansat azi, 10 aprilie, un nou videoclip, pentru piesa "Doi somnambuli". Acesta a fost realizat în Los...

Închide