Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Texas revine după o pauză de 8 ani cu "The Conversation" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Texas, realizat pentru piesa "The Conversation", și află detalii despre următorul album al scoțienilor, ce va apărea pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Texas
Texas │ FOTO: www.facebook.com

Scoțienii de la Texas au lansat primul videoclip după o pauză discografică de 8 ani. Simțind nevoia apropierii de fanii pe care i-au ținut în așteptare, membrii formației din Glasgow invită publicul la comunicare, invocând "The Conversation", primul single de pe noul album. Al optulea material de studio al trupei va fi lansat anul acesta, pe 20 mai, și va conține 12 piese și un bonus track, toate compuse de Sharleen Spiteri, solista Texas, împreună cu Johnny McElhone, Richard Hawley și Bernard Butler.

Texas

Texas │ FOTO: www.facebook.com

De la lansarea albumului "Red Book" (2005) încoace, veștile despre un nou material Texas au tot întârziat să apară. Solista Sharleen Spiteri și-a îndreptat atenția către o carieră solo, lansând în 2008 albumul "Melody" și dând astfel de înțeles că proiectul cu formația va trece în plan secund. Materialul discografic de debut solo a primit un feedback bun, urcând până pe poziția a treia în topurile din UK. Cu toate aceastea, cele 20 de milioane de albume vândute în formula Texas nu puteau fi ignorate. Publicul are un loc aparte în playlist pentru rock-ul alternativ al scoțienilor, piese precum "I Don't Want a Lover", "In Our Lifetime", "Summer Son" sau "I'll See It Through" neputând fi date uitării cu atâta ușurință.

Din fericire nici Texas nu a uitat de publicul său, revenind după o pauză de 8 ani cu un album nou, intitulat "The Conversation", și un prim single ce beneficiază deja de un videoclip. Sound-ul formației pare că a rămas neschimbat, ca și cum albumul "Red Book" de-abia ar fi părăsit studioul de înregistrări.

Texas - "The Conversation"

Tracklist "The Conversation"

  1. "The Conversation"
  2. "Dry Your Eyes"
  3. "If This isn't Real"
  4. "Detroit City"
  5. "I Will Always"
  6. "Talk About Love"
  7. "Hid From the Light"
  8. "Be True"
  9. "Maybe I"
  10. "Hearts Are Made to Stray"
  11. "Big World"
  12. "I Need Time"

iTunes bonus track

  1. "Where Do You Go"
Comentează

Trending