Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Texas revine după o pauză de 8 ani cu "The Conversation" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Texas, realizat pentru piesa "The Conversation", și află detalii despre următorul album al scoțienilor, ce va apărea pe piață anul acesta.
Texas

Texas

Scoțienii de la Texas au lansat primul videoclip după o pauză discografică de 8 ani. Simțind nevoia apropierii de fanii pe care i-au ținut în așteptare, membrii formației din Glasgow invită publicul la comunicare, invocând "The Conversation", primul single de pe noul album. Al optulea material de studio al trupei va fi lansat anul acesta, pe 20 mai, și va conține 12 piese și un bonus track, toate compuse de Sharleen Spiteri, solista Texas, împreună cu Johnny McElhone, Richard Hawley și Bernard Butler.

Texas

Texas (Foto: www.facebook.com)

De la lansarea albumului "Red Book" (2005) încoace, veștile despre un nou material Texas au tot întârziat să apară. Solista Sharleen Spiteri și-a îndreptat atenția către o carieră solo, lansând în 2008 albumul "Melody" și dând astfel de înțeles că proiectul cu formația va trece în plan secund. Materialul discografic de debut solo a primit un feedback bun, urcând până pe poziția a treia în topurile din UK. Cu toate aceastea, cele 20 de milioane de albume vândute în formula Texas nu puteau fi ignorate. Publicul are un loc aparte în playlist pentru rock-ul alternativ al scoțienilor, piese precum "I Don't Want a Lover", "In Our Lifetime", "Summer Son" sau "I'll See It Through" neputând fi date uitării cu atâta ușurință.

Din fericire nici Texas nu a uitat de publicul său, revenind după o pauză de 8 ani cu un album nou, intitulat "The Conversation", și un prim single ce beneficiază deja de un videoclip. Sound-ul formației pare că a rămas neschimbat, ca și cum albumul "Red Book" de-abia ar fi părăsit studioul de înregistrări.

Texas - "The Conversation"

Tracklist "The Conversation"

 1. "The Conversation"
 2. "Dry Your Eyes"
 3. "If This isn't Real"
 4. "Detroit City"
 5. "I Will Always"
 6. "Talk About Love"
 7. "Hid From the Light"
 8. "Be True"
 9. "Maybe I"
 10. "Hearts Are Made to Stray"
 11. "Big World"
 12. "I Need Time"

iTunes bonus track

 1. "Where Do You Go"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama a filmat clipul "Perfect fără tine" - VIDEO TEASER

Trupa VAMA pregătește lansarea noii piese "Perfect fără tine" alături de un videoclip de atmosferă. Tudor Chirilă și-a găsit eroina...

Închide