Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Tarja Turunen a terminat de înregistrat noul album

Solista Tarja Turunen a terminat lucrul la noul album al cărui nume nu a fost dezvaluit. CD-ul este programat spre lansare în luna august sau septembrie.
Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen la Bucuresti

Solista Tarja Turunen (ex-Nightwish) a terminat lucrul la noul album, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit. Ultima operațiune a fost mixajul noului produs care a avut loc în Austin, Texas, alături de Tim Palmer, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Pearl Jam, U2 sau HIM. CD-ul este programat spre lansare în luna august/septembrie prin intermediul casei de discuri earMUSIC, iar primele titluri de melodii sunt "Neverlight", "500 Letters" și "Never Enough".

Conferinta de presa Tarja Turunen

Tarja Turunen

Cântăreața a filmat și un nou videoclip despre care a declarat:

"Nu am vrut să fac un clip banal, plictisitor în care sa prezint versurile piesei. Voi apărea și eu în filmări însă acesta nu este primul clip oficial al discului. Este doar o versiune îmbunătățită a unui videoclip cu versuri. Filmarea a durat doar câteva ore și este realizată de Martin care a regizat și primul meu DVD solo, "Act I : Live in Rosario".

Tarja Turunen, supranumită regina metalului finlandez, revine în România cu o producție grandioasă. Pe 7 mai 2013 Tarja și bateristul Mike Terrana vor susține un concert în București la Sala Palatului, eveniment ce se desfășoară sub titulatura Tarja – Beauty and the beat și face parte din turneul "Beauty and the Beat Tour 2013".

Tarja Turunen va urca pe scena Sălii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile internaționale. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă. Tarja Turunen a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Bilete la Tarja - Beauty and the beat

  • VIP - 245 lei
  • Categoria I – 195 lei
  • Categoria II – 145 lei
  • Categoria III – 115 lei
  • Categoria IV – 90 lei

Biletele la concertul Tarja – Beauty and the beat se pot cumpăra online de pe Eventim.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre tarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adina Răducan, talent pur și ambiție de fier - VIDEO

Adina Răducan este recomandarea noastră de la JOINewArtist, o artistă de 14 ani din Buzău pentru care muzica este la...

Închide