Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Subcarpați și Georgiana Mănăilă au lansat "M-a făcut muma frumoasă" - VIDEOCLIP

Subcarpați a lansat o nouă piesă cu Georgiana Mănăilă. Single-ul se numește "M-a făcut muma frumoasă" și beneficiază deja și de un videoclip, ce anunță un nou EP Subcarpați în colaborare cu tânăra artistă - "Pielea de Găină".
Secvență clip

Secvență clip "M-o făcut muma frumoasă" - Subcarpați și Georgiana Mănăilă

Subcarpați a lansat o nouă piesă cu Georgiana Mănăilă. Single-ul se numește "M-a făcut muma frumoasă" și beneficiază deja și de un videoclip, ce anunță un nou EP Subcarpați în colaborare cu tânăra artistă - "Pielea de Găină".

Secvență clip "M-o făcut muma frumoasă" - Subcarpați și Georgiana Mănăilă

Secvență clip "M-a făcut muma frumoasă" - Subcarpați și Georgiana Mănăilă

Georgiana Mănăilă a devenit  a 3-a voce a trupei Subcarpați pe 30 noiembrie 2012. Anunțul a fost făcut de Bean, liderul trupei, în cadrul unei concert susținut la Radio Guerrilla. Georgiana a colaborat de nenumărate ori cu trupa Subcarpați, fiind descoperită de Bean odată cu piesa "Am fost urată" a lui Aneb, interpretată chiar de ea și lansată sub pălăria Subcarpați în 2011.

Vorbind despre relația sa cu muzica populară, Georgiana spune că a prins drag de folclor încă de mică. 

"Dragostea față de folclor a apărut datorită părinților și bunicii mele, pentru că am crescut o perioadă la țară. Primele cântece pe care le-am învățat au fost de folclor și, mai presus de toate, în perioada formării mele ca substrat pe care poate crește o muzică nu existau (sau nu atât de mult) lucrurile care fac azi ca folclorul să fie comparat cu maneaua (care, în fond, tot folclor este, dar nu al nostru) sau care fac din muzica populară o muzică realmente proastă. Nu  apăreau atâtea, cum să le spun ... "făcături" și, deci, nu am avut ocazia să cunosc partea tristă de azi de la tv a muzicii populare. Dimpotrivă, ai meu ascultau doar acea muzică veche, adevarată, care se numea folclor. Dacă mă nășteam acum, nu știu dacă mi-ar mai fi plăcut folclorul."

Noul single "M-a făcut muma frumoasă" este primul extras de pe EP-ul "Pielea de Găină", ce va fi lansat în curând. În ce privește clipul, acesta a fost filmat la Vadu, Constanța.

"Videoclipul a fost filmat la Vadu, iar filmările au durat 2 zile. În cele 2 zile, am avut parte și de vreme foarte bună, și de ceață, și de soare, și de nori, cert este că pentru Georgiana a fost cel mai greu, a "murit de frig" :) Mulțumim Cristi, mulțumim tuturor implicați în acest proiect." - Bean, Subcarpați.

Subcarpați și Georgiana Mănăilă - "M-a făcut muma frumoasă"

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert My Dying Bride la Maximum Rock Festival din București

Dupa The 69 Eyes, prima trupa confirmata pentru Maximum Rock Festival, organizatorii au anunțat cel de-al doilea nume. Este vorba...

Închide