Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Steve Vai revine la București? - UPDATE

Steve Vai NU se întoarce în România pentru un concert pe 30 mai. Informația de pe site-ul artistului nu va fi confirmata, cel putin nu pentru aceasta data. Afla detalii.

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

UPDATE: Chiar dacă pe site-ul chitaristului locația Sala Palatului figurează încă în programul de concerte, spectacolul este imposibil de pus pe această scenă pe data de 30 mai. Sala Palatului este contractată pentru concertul Celelalte Cuvinte și nu se pune problema amânării. Mai mult, surse din industrie infirmă prezența lui Steve Vai la București pe 30 mai. Cu prilejul concertului de anul trecut, chitaristul și-a exprimat însă dorința de a reveni în România cât mai curând, într-un nou turneu. Nu va fi însă pe 30 mai 2013.

Steve Vai se întoarce în România pentru un concert pe 30 mai. Informația apare pe site-ul artistului, www.vai.com, însă așteptăm confirmarea oficială din partea organizatorului român deoarece în aceeași locație vehiculată (Sala Palatului) pe 30 mai Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic - "Trup și Suflet". Ultimul concert susținut de Steve Vai în România a avut loc pe 1 noiembrie 2012, tot la Sala Palatului - citește recenzia concertului Steve Vai. Vom reveni cu informațiile privind locația (alta decât Sala Palatului din București) imediat ce lucrurile vor fi clarificate.

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Chitarist, compozitor, solist și producător, Steve Vai nu mai are nevoie de nicio prezentare: este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați artiști ai lumii. A început să ia lecții de chitară la vârsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Cu o carieră de aproape trei decenii, peste 60 de materiale discografice lansate și nu mai puțin de 15 milioane de copii vândute în întreaga lume, Steve Vai este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Demonstrându-și încă din copilărie talentul în mânuirea chitarei, Steve a reușit de-a lungul timpului să revoluționeze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artiști care au folosit chitara cu șapte corzi, punându-și totodată semnătura și pe seria de modele JEM, concepute alături de brand-ul japonez Ibanez.

Printre materialele discografice pe care le-a lansat se regăsesc: Passion and Warfare (1990), Sex and Religion (1993), Naked Tracks (2008), Where the Wild Things Are (2009), Where the Other Wild Things Are (2010). În afara carierei solo, Steve Vai  a înregistrat și a concertat alături de legende precum Frank Zappa, David Lee Roth (Van Halen), Whitesnake sau Alcatrazz. Vai a fost nominalizat de 11 ori la premiile Grammy şi și-a adjudecat trofeele în 1994, 2001 şi 2009.

 Steve Vai - "For The Love Of God"

Citește mai multe despre Steve Vai
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florin Barbu (Ex Partizan) este noul basist al trupei Cargo

Basistul Florin Barbu a fost cooptat în trupa Cargo, după ce a anunţat în urmă cu o lună despărţirea de...

Închide