Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri" Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017

Ștefan Bănică va lansa în curând un nou single, "Alerg printre stele"

Ștefan Bănică va lansa în curând un nou single de pe albumul "Altceva". Piesa se numeste "Alerg printre stele" si marcheaza prima colaborare cu Pacha Man.

După succesul înregistrat cu piesa "Ce e dragostea?", featuring Marius Moga, melodie clasată în fruntea topurilor de specialitate timp de 6 luni, Ștefan Bănică se pregătește să lanseze în scurt timp un nou single de pe albumul "Altceva". Piesa se numește "Alerg printre stele" și marchează prima claborare a artistului cu Pacha Man.

Ștefan Bănică și Pacha Man

Ștefan Bănică și Pacha Man

"Alerg printre stele" este o piesă dinamică, în stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public încă din toamna anului trecut, în cadrul turneului susținut de Ștefan Bănică pentru promovarea albumului "Altceva".

Noul single Ștefan Bănică a fost ales dintre melodiile de pe cel mai recent disc al artistului, "Altceva", și cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de facebook a artistului, unde au putut vota piesa lor preferată de pe album.

"M-a surprins plăcut faptul că acest cântec a avut impact la public încă de prima oară de când l-am cântat pe scenă. Oamenii s-au comportat ca și când ar fi știut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neașteptată, dar o surpriză foarte plăcută. Și se încadrează perfect în conceptul albumului, numit "Altceva"", a mărturisit Ștefan Bănică.

Albumul "Altceva", de pe care au fost promovate până în prezent 3 single-uri – 'Nu e prea târziu", "Ce e dragostea?", "Noaptea de Crăciun" - a fost deja premiat, la cinci luni de la lansare, fiind desemnat "Cel mai bun album pop al anului 2012" la Gala Premiilor Muzicale Radio România. Tot în cadrul aceleiași gale, Ștefan Bănică a câștigat la categoria "Cel mai bun interpret" și a obținut trofeul "Artistul Anului 2012".

Ștefan Bănică & Pacha Man - "Alerg printre stele"

Tracklist "Altceva"

Stefan Banica

Stefan Banica

 1. Altceva
 2. Ce e dragostea feat Marius Moga
 3. E-un caine maxim, ba!
 4. Inger pe pamant
 5. Pana la capat
 6. Nu e prea tarziu
 7. Vino
 8. Daca nu esti tu
 9. Alerg printre stele feat Pacha Man
 10. Super - fata, cea cu vino-incoa
 11. Sunt in limba (dupa ea) !
 12. Ce e dragostea
 13. Noaptea de Craciun

Citește mai multe despre Pacha ManȘtefan Bănică
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Timpuri Noi
Timpuri Noi a lansat clipul "Tata" (Unplugged 2013) - VIDEOCLIP

Timpuri Noi a lansat un nou videoclip pentru piesa "Tata", realizat în studioul de repetții. Pe 22 aprilie trupa va...

Închide