Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Children of Bodom

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Children of Bodom care va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Turbohalle. Evenimentul face parte din turneul "Halo Of Blood over Europe 2013" prin care trupa își promovează noul album intitulat "Halo of Blood".

Publicat

pe

Children of Bodom
Children of Bodom │ FOTO: www.facebook.com

La doi ani de la concertul susținut la Arenele Romane din București, formația finlandeză Children of Bodom revine cu un concert ce va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Turbohalle. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan) iar show-ul face parte din turneul "Halo Of Blood over Europe 2013" prin care trupa își promovează noul album intitulat "Halo of Blood".

Children of Bodom

Children of Bodom │ FOTO: www.facebook.com

Children of Bodom a luat ființă în 1993, în Espoo, Finlanda, când Alexi Laiho (voce) s-a săturat de tot ceea ce auzea în jurul lui și a decis să puna bazele unui proiect original. După câteva schimbări de componență, varianta finală a trupei o reprezintă: Alexi la voce, Roope Latvala la chitară, Janne Wirman la clape, Henkka Seppala la bas și Jaska Raatikainen la tobe.

Bilete pentru concertul Children of Bodom

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro), într-un numar limitat de 1.000 bucăți, la următoarele prețuri:

  • 89 lei - primele 100 de bucăți (extragere 10 meet & greet-uri)
  • 98 lei - următoarele bilete achiziționate până la data de 11.11.2013
  • 115 lei - biletele achiziționate în ziua concertului

Primele 100 de bilete participă la o extragere la sorți pentru 10 pass-uri de meet & greet cu trupa. Pentru aceasta, cei interesați trebuie să trimită un email la [email protected] (subiect: Meet & greet - COB) în care să specifice următoarele: numele și prenumele, codul de bare și data la care a fost achiziționat acest bilet.

Children of Bodom a lansat până acum 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două materiale compilație și un DVD. Toate cele 7 albume au câștigat discul de aur în Finlanda și au atins poziții înalte în “infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările de discuri au atins pragul de 250.000 numai în Țara Celor O Mie de Lacuri.

Children Of Bodom - "Everytime I Die"

Comentează

Trending