Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

"Rockshow" cu Paul McCartney & Wings rulează la The Light Cinema din București pe 16 mai

"Rockshow" cu Paul McCartney & Wings va putea fi vizionat de publicul român la The Light Cinema din București pe 16 mai. Filmul va prezenta imagini din concertele Paul McCartney alături de colegii din trupa Wings înregistrate în 1976.

Paul McCartney a dezvăluit recent că va lansa un nou DVD, ce va dezvălui publicului în premieră filmul complet și remasterizat "Rockshow". Materialul va fi difuzat în peste 500 de cinematografe din întreaga lume începând cu data de 15 mai. "Rockshow" va rula și la The Light Cinema din București pe 16 mai, informația fiind disponibilă pe site-ul  www.rockshowonscreen.com. Filmul va prezenta publicului imagini din concertele Paul McCartney alături de colegii din trupa Wings. Pelicula a fost înregistrată în 1976, când fostul membru Beatles era în plin turneu "Wings over the World".

"Wings Over America" - Paul McCartney & Wings

"Wings Over America" - Paul McCartney & Wings

Filmul "Rockshow", lansat pentru prima oară în 1980, include 30 de piese înregistrate în cadrul a 4 concerte:

  • 25 mai 1976 - New York (4 piese)
  • 10 iunie 1976 - Seattle, Washington, (5 piese)
  • 22 iunie 1976 - Los Angeles, California,  (15 piese)
  • 23 iunie 1976 - Los Angeles, California (6 piese)

Paul McCartney nu a lansat niciodată pe DVD filmul complet "Rockshow", doar 7 piese fiind făcute publice prin dezvăluirea materialul "The McCartney Years" (2007). Noua variantă a filmului, ce va rula în cinematografele din întreaga lume, va include toate cele 30 de piese. Sunetul și imaginea vor fi, de asemenea, îmbunătățite, în așa fel încât fanii Beatles și Wings să poată savura experiența din plin.

Spre încântarea publicului român, "Rockshow" va rula și la The Light Cinema din București pe data 16 mai. Informații privind prețurile biletelor vor fi făcute publice în curând.

Lansarea DVD-ului "Rockshow" este programată pentru data de 10 iunie 2013 și va fi precedată de relansarea albumului cu înregistrări din concerte "Wings over America". Noua variantă remasterizată a materialului va veni însoțită de un album de 110 pagini cu poze din culise ale lui Paul McCartney alături de colegii din Wings, un bonus disc înregistrat la San Francisco’s Cow Palace și un bonus DVD de 75 de minute înregistrat în perioada turneului "Wings over the World". 

Paul McCartney a început să cânte alături de Wings în 1971, după destrămarea trupei Beatles. Din formație făcea parte și fosta sa soție, Linda McCartney, ce s-a stins din viață în 1998. Trupa a acumulat de-a lungul a 10 ani de existență 23 de single-uri incluse în Top 40 din America, toate cele 9 albume lansate plasându-se pe primele 10 poziții în clasamentele din SUA și UK.

Până la apariția în cinematografe a filmului "Rockshow" vă invităm să urmăriți secvențe din cadrul turneului "Wings over the World".

Wings - "Wings Over The World"

Citește mai multe despre Paul McCartneyThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Confirmări noi la Electric Castle Festival - Fritz Kalkbrenner, Lights Out! și Loungerie II

Fritz Kalkbrenner, Lights Out! și Loungerie II se adaugă lineup-ului Electric Castle Festival ce va avea loc la Cluj, în...

Închide