Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri" Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017

"Ritmos do Brasil" cu Gabriela Costa la Teatrul de Artă București

Pe 20 aprilie Teatrul de Arta din București va găzdui concertul "Ritmos do Brasil". Pe scenă vor urca Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitară), Michael Acker (contrabas) și Dan Georgescu (percuție). Afla mai multe detalii despre eveniment.

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:00, Teatrul de Arta din București va găzdui concertul "Ritmos do Brasil",  în care muzicienii Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitară), Michael Acker (contrabas) și Dan Georgescu (percuție) vor purta publicul într-o călătorie cu parfum de bossa-nova. Biletele pentru acest eveniment costă 25 de lei.

"Ritmos do Brasil" cu Gabriela Costa, Alex Man, Michael Acker și Dan Georgescu

"Ritmos do Brasil" cu Gabriela Costa, Alex Man, Michael Acker și Dan Georgescu

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii. Cântă de la 6 ani, vârstă la care a fost răsplătită cu primul premiu, iar de-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Alex Man, Istvan Gyarfas, Csaba Santa, Asztalos Zsolt, Pedro Negrescu, Tavi Scurtu, Valerio Scrignoli și Bogdan Plech.

"Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață... dar jazz-ul dezvăluie latura mea aventuroasă și sunt fericită atunci când pot să o explorez." - Gabriela Costa

Alex Man este chitarist de jazz, absolvent al Facultatii de jazz Richard Oschanitzky din cadrul Universității Tibiscus Timișoara și actual masterand la Universitatea Națională de Muzică București, secția Jazz. De-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann și Luiza Zan, iar în prezent cântă în noua formulă Bega Blues Band.

Michael Acker este basist și contrabasist de jazz, activ de-a lungul timpului în mai multe formule alături de Mircea Tiberian, Luza Zan, Alex Man, Ana Maria Leonte, Aylin Cadir, Elena Morosanu, Petra Acker Trio sau formațiile The Others și Cuantune.

Dan Georgescu este toboșarul trupei rock byron, colaborând în trecut cu Sarmalele Reci (bass) și Alexandru Andrieș (bass, percuție).

Pe lângă însemnătatea muzicală a întâlnirii cu publicul, concertul "Ritmos do Brasil" din data de 20 aprilie mai are o semnificație pentru muzicienii implicați: este pentru prima oară când Gabriela Costa și Dan Georgescu, mamă și fiu, urcă împreună pe aceeași scenă. Pentru rezervări la acest eveniment puteți suna la numărul 0727 094 612.

Gabriela Costa și Alex Man - "Seasons"

Citește mai multe despre byron
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dark Tranquillity a lansat piesa "For Broken Words" - AUDIO

Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicităţii prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "For...

Închide