Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Queensryche cu solistul Geoff Tate a lansat un nou single, "Cold" - AUDIO

Queensryche cu solistul Geoff Tate a lansat un nou single intitulat "Cold". Piesa este extrasă de pe albumul "Frequency Unknown" ce va fi lansat pe 23 aprilie. Discul are invitați pe K.K. Downing (ex-Judas Priest), Chris Poland (ex-Megadeth), Lita Ford, Craig Locicero (Forbidden) sau Paul Bostaph (ex-Slayer, Testament, Exodus).
Queensryche & Geoff Tate

Queensryche & Geoff Tate

Vă oferim spre ascultare noul single Queensryche, intitulat "Cold", dar cu solistul Geoff Tate. Acest lucru se întâmplă în urma scandalului dintre Geoff Tate și foștii colegi de trupă, solistul părăsind formația în 2012. Cum tribunalul nu a dat încă un verdict care din cele două părți are dreptul de a folosi numele formației, cele două trupe cu același nume vor lansa fiecare un album.

Piesa "Cold" este extrasă de pe albumul "Frequency Unknown" care va fi lansat pe 23 aprilie prin intermediul casei de discuri Cleopatra Records. Geoff Tate a invitat o serie de muzicieni de calibru pe acest album printre care K.K. Downing (ex-Judas Priest), Chris Poland (ex-Megadeth), Lita Ford, Craig Locicero (Forbidden) sau Paul Bostaph (ex-Slayer, Testament, Exodus). Discul conține zece melodii plus patru hituri Queensryche, dar reînregistrate și este produs de Jason Slater în studioul din California îi timp ce mixajul a fost realizat de Anthony Focx care a mai lucrat cu trupele Aerosmith, Newsted, Vince Neil sau Buckcherry.

Queensryche - "Cold"

Tracklist "Frequency Unknown"

 1. When Lightning Strikes
 2. Running Backwards
 3. Fallen
 4. Life Without You
 5. In The Hands Of God
 6. Cold
 7. The Weight Of The World
 8. Slave
 9. Dare
 10. Everything

Bonus Track

 1. Silent Lucidity
 2. Empire
 3. Jet City Woman
 4. I Don t Believe In Love

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul "Queensryche", care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, "The Warning". În 1988 a apărut pe piață "Operation: Mindcrime", un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media, dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Citește mai multe despre Geoff TateQueensryche
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sky Ferreira - Madonna noii generații pop - VIDEO

Sky Ferreira pare să-i calce pe urme Madonnei. Lipsită de inhibiții și cu un single ce a pus pe jar...

Închide