INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Queens of the Stone Age a cântat live o piesă de pe noul album - VIDEO

Queens of the Stone Age a participat weekend-ul trecut la festivalul Lollapollooza din Brazilia. Cei prezenți au avut ocazia să asculte în premieră melodia "My God is the Sun", extrasa de pe noul album intitulat "...Like Clockwork".
Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

Formația americană Queens of the Stone Age a participat weekend-ul trecut la festivalul Lollapollooza din Brazilia. Trupa a cântat în a doua zi, pe 30 martie, iar cei prezenți au avut ocazia să asculte în premieră o melodie de pe noul album intitulat "...Like Clockwork". Piesa interpretată poartă numele "My God is the Sun" iar înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age

"...Like Clockwork" vine după o pauză de șase ani, este cel de-al șaselea album Queens of the Stone Age și va fi lansat în luna iunie, cel mai probabil chiar la începutul lunii deoarece trupa cântă la festivalul Download din Marea Britanie pe 15 iunie și dorește ca CD-ul să fie pe piață.

Liderul trupei Josh Homme a dorit un comeback pe măsură astfel ca lista invitatilor de pe acest disc este impresionantă. Vom asculta piese interpretate alături de Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana), Elton John, Trent Reznor (Nine Inch Nails, How To Destroy Angels), Mark Lanegan (Screaming Trees, Mad Season), Nick Oliveri, Jake Shears (The Scissor Sisters), Alex Turner (Arctic Monkeys) și James Lavelle (Unkle).

Queens of the Stone Age - "My God is the Sun"

Concertul de la Lollapollooza a fost susținut în formula Josh Homme - voce/chitară, Troy Van Leeuwen - chitară, Dean Fertita - clape/chitară, Michael Shuman - bass și Jon Theodore - tobe.

"Era Vulgaris", ultimul album Queens of the Stone Age a ieșit pe piață în luna aprilie 2007 și a debutat pe locul 14 în clasamentul Billboard 200 din Statele unite. Discul a înregistrat în prima săptănână de la lansare vânzări de peste 52.000 de unități ceea ce a fost un regres în comparație cu "Lullabies to Paralyze" (2005) care s-a vândut în peste 91.000 de discuri.

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anathema
Prima categorie de bilete pentru concertul Anathema s-a epuizat

Așa cum era de aștept prima categorie de bilete pentru concertul Anathema de la București este deja Sold Out. Cele...

Închide