BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Queen este cea mai iubită trupă din Marea Britanie

Queen este cea mai îndrăgită trupă din Marea Britanie conform unui studiu realizat recent. Vezi ce alte formații se află în topul preferințelor publicului britanic.
queen

Queen este formația cu cea mai mare priză la publicul britanic. Conform unui studiu realizat recent, trupa se află în topul preferințelor celor chestionați, indicând că dintre legendele industriei muzicale Queen se ridică în topul preferințelor. Cu alte cuvinte ,"The Show Must Go On".

Queen

Queen (1986) (Foto: drafthouse.com)

Cu ocazia introducerii canalului Vintage TV în grila trustului Virgin Media telespectatorii au fost întrebați cu ce trupă și-ar dori cel mai mult să-și petreacă 15 minute din viață, luând în calcul legendele industriei. Fruntașă în clasament a fost trupa Queen, indicând faptul că amintirea vremurilor de glorie ale formației a rămas încă pregnantă, în ciuda morții lui Freddie Mercury în 1991. Pe poziția a doua s-a clasat David Bowie, acesta fiind urmat de Stevie Wonder. Topul complet poate fi consultat mai jos.

1. Queen
2. David Bowie
3. Stevie Wonder
4. Fleetwood Mac
5. Oasis
6. Bryan Adams
7. ELO
8. Joy Division
9. Don McLean
10. The Undertones

Recent Queen a primit The Heritage Award de la PRS for Music, premiu ce a marcat primul concert al formației pe o scenă mare. Evenimentul, conform arhivelor, a avut loc pe 18 iulie 1970 la Imperiall College din Londra.

"Primul concert propriu-zis a fost la Imperiall College din Union Hall, Londra. Îmi amintesc momentul foarte clar pentru că văzusem înainte foarte multe trupe cântând acolo. Am făcut parte din "Comitetul de Divertisment" și ne ocupam în fiecare sâmbătă de contactarea trupelor care urmau să cânte în acea locație. Vorbeam cu trupe precum Spooky Tooth și Steamhammer. L-am contactat pentru un concert chiar și pe Jimi Hendrix. Vă puteți imagina că pentru noi a fost un vis devenit realitate șansa de a cânta pe această scenă. Lumea se înghesuia la concertele susținute acolo așa încât a fost un mare pas pentru noi prestația de atunci", a mărturisit Bryan May.

În memoria unei trupe ce se menține vie în amintirea publicului vă invităm să ascultați piesa "The Show Must Go On", lansată în 1991.

Queen - "The Show Must Go On"

Citește mai multe despre Queen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM a lansat un nou single, "Tears on Tape" - AUDIO

După o pauză de trei ani, HIM, revine în atenția fanilor cu un nou album intitulat "Tears on Tape". Cel...

Închide