Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Programul concertului Anathema de la București

Vineri, 26 aprilie, formația britanică Anathema va susține un concert în clubul Hard Rock Cafe din București. Evenimentul va începe la ora 22:00 iar ușile pentru public se vor deschide începând cu ora 20:30.
Anathema

Anathema

Vineri, 26 aprilie, formația britanică Anathema va susține un concert în clubul Hard Rock Cafe din București. Evenimentul va fi unul acustic, frații Cavanagh alături de Lee Douglas vor oferi o adaptare specială atât a pieselor clasice cât și a compozițiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. Concertul va începe la ora 22:00 iar ușile pentru public se vor deschide începând cu ora 20:30.

Anathema

Anathema

Organizatorul evenimentului reamintește că va exista o sesiune de meet and greet cu Anathema. Cei 20 de câștigători, dintre cei care și-au cumpărat sau își vor cumpara bilet ONLINE, vor avea șansa de a participa la un meet and greet cu Vincent, Daniel și Lee în backstage-ul Hard Rock Cafe. Extragerea va avea loc cu o zi înainte de concert iar câștigătorii vor fi contactați ulterior pentru a primi detalii.

Biletele pentru concertul Anathema pot fi achiziționate prin intermediul iabilet.ro și metalhead.ro sau direct de la Hard Rock Cafe la următoarele prețuri:

  • 50 de lei - cu loc în picioare
  • 60 de lei - cu loc la masă (pentru comenzi de minim 2 bilete) – SOLD OUT

Cei care doresc pot comanda atăt bilete electronice cât și bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP este necesar sa trimiteti un mail la contact[at]iabilet.ro.

Anathema este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele Sold Out, o muzică ce a evoluat constant în ultimii de ani, păstrâdu-și însă esența și conceptul. De la titulatura doom metal și până la sonoritățile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema a știut să-și păstreze integritatea muzicală, albumele “Weather Systems” (2012) și “We’re Here Because We’re Here” (2010) dovedind – dacă mai era cazul - ingeniozitatea și talentul britanicilor.

 Anathema - "The Beginning and the End"

Citește mai multe despre Anathema
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Steve Vai de la Arenele Romane

Steve Vai va concerta pe 25 iunie la Arenele Romane alături de Evolution Tempo Orchestra - dirijor George Natsis. Evenimentul...

Închide