Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Publicat

pe

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Cei doi vor fi acompaniați de corul și instrumentiștii Orchestrei Simfonice București ce vor oferi o atmosferă aparte întregului concert. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Conferinta de presa Tarja Turunen

Conferinta de presa Tarja Turunen

Tarja Turunen va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii ai Orchestrei Simfonice București. Din concert nu vor lipsi partituri din Bizet, Bach, Mozart sau Dvorak, dar și piese ale Tarjei sau din perioada petrecută în Nightwish, coveruri inedite și multe alte surprize. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă și a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Biletele ramase disponibile pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. Pentru a ne bucura cu toții de un eveniment frumos și lipsit de incidente, va rugam să respectați următoarele reguli.

Este interzis accesul în locatie cu:

  • aparate foto profesionale
  • aparate video
  • mâncare și băutura din afară
  • arme
  • obiecte contondente
  • droguri
  • parfumuri
  • brichete
Comentează

Muzică nouă

Tarja Turunen anunţă albumul "Dark Christmas"; Când se lansează?

Tarja Turunen, fosta solistă Nightwish a anunţat un nou album de Crăciun, "Dark Christmas". El va sosi devreme faţă de sezonul sărbătorilor de iarnă, mai precis pe 10 noiembrie. Avem detalii despre LP mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman
Videoclip Tarja Turunen Frosty the Snowman │ FOTO: Tarja Turunen

Tarja Turunen a mai lansat un album de Crăciun şi în trecut, mai precis în 2017, pe numele său "From Spirits And Ghosts (Score for a Dark Christmas)". Conceptul este inedit, iar solista foloseşte sunetul unei orchestre generoase şi jucăuşenia unui cor de copii pentru a crea un sunet unic. Vocea legendarei artiste se va auzi din nou fie pe colinde clasice reinterpretate, fie pe creaţii complet noi, odată cu lansarea lui "Dark Christmas" pe 10 noiembrie.

Pe listă se află "Last Christmas" de la WHAM!, dar şi "All I Want for Christmas Is You" de la Mariah Carey. Nu uităm de "Wonderful Christmastime" de la Paul McCartney, plus clasicele "Jingle Bells", "Frosty The Snowman" şi "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". O piesă complet nouă şi originală este "Dark Christmas", creaţie semnată Tarja Turunen.

Ni se promite o "explorare a laturii mai misterioase a sezonului festiv". Influenţele sunt unele înspăimântătoare, ca de Halloween, întunecate, gothice pe alocuri. Muziciană finlandeză a lucrat din nou cu Jim Dooley şi Tim Palmer. Şi mai mult decât atât: ne aşteaptă nu mai puţin de 12 videoclipuri muzicale la pachet cu aceste piese, câte unul pentru fiecare track.

Va exista şi un film de lung metraj cu acustică imersivă Dolby Atmos, disponibil pe toate platformele majore de streaming. Pentru început Tarja ne oferă single-ul "Frosty The Snowman", alături de videoclipul aferent. Tarja a creat în locul clasicului colind pe care îl învăţăm la ora de engleză în liceu sau generală o interpretare care te va bântui.

Iată tracklist-ul lui "Dark Christmas":

01. The First Noel
02. Frosty the Snowman
03. Holy Night
04. Dark Christmas
05. Jingle Bell Rock
06. White Christmas
07. All I Want For Christmas Is You
08. Wonderful Christmastime
09. Last Christmas
10. Jingle Bells
11. Rudolph The Red-Nosed Reindeer
12. Angels We Have Heard On High

Tarja Turunen aduce aceste piese şi în România pe 4 decembrie la Bucureşti şi pe 5 decembrie la Cluj-Napoca, cu două concerte dedicate.

Citește în continuare

Trending