Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Program și reguli de acces pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Cei doi vor fi acompaniați de corul și instrumentiștii Orchestrei Simfonice București ce vor oferi o atmosferă aparte întregului concert. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Conferinta de presa Tarja Turunen

Conferinta de presa Tarja Turunen

Tarja Turunen va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii ai Orchestrei Simfonice București. Din concert nu vor lipsi partituri din Bizet, Bach, Mozart sau Dvorak, dar și piese ale Tarjei sau din perioada petrecută în Nightwish, coveruri inedite și multe alte surprize. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă și a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Biletele ramase disponibile pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. Pentru a ne bucura cu toții de un eveniment frumos și lipsit de incidente, va rugam să respectați următoarele reguli.

Este interzis accesul în locatie cu:

  • aparate foto profesionale
  • aparate video
  • mâncare și băutura din afară
  • arme
  • obiecte contondente
  • droguri
  • parfumuri
  • brichete

Citește mai multe despre Mike TerranatarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks cântă la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban în Energiea continuă luni, 15 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu formația...

Închide