Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
PlaceboPlacebo la Arenele Romane - Program, reguli de acces, trupă în deschidere PlaceboINFO CONCERT:
Placebo
Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2017

Program și reguli de acces pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Cei doi vor fi acompaniați de corul și instrumentiștii Orchestrei Simfonice București ce vor oferi o atmosferă aparte întregului concert. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

Conferinta de presa Tarja Turunen

Conferinta de presa Tarja Turunen

Tarja Turunen va urca pe scena Salii Palatului însoțită de peste 70 de instrumentiști, membrii ai Orchestrei Simfonice București. Din concert nu vor lipsi partituri din Bizet, Bach, Mozart sau Dvorak, dar și piese ale Tarjei sau din perioada petrecută în Nightwish, coveruri inedite și multe alte surprize. Cântăreața de origine finlandeză este compozitoare și pianistă și a devenit cunoscută ca solistă a celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După plecarea din trupă, ea s-a axat pe cariera solo, combinând duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Biletele ramase disponibile pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. Pentru a ne bucura cu toții de un eveniment frumos și lipsit de incidente, va rugam să respectați următoarele reguli.

Este interzis accesul în locatie cu:

  • aparate foto profesionale
  • aparate video
  • mâncare și băutura din afară
  • arme
  • obiecte contondente
  • droguri
  • parfumuri
  • brichete

Citește mai multe despre Mike TerranatarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Mono Jacks cântă la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban în Energiea continuă luni, 15 aprilie, de la 6 la 7 seara, cu formația...

Închide