Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Program și reguli acces pentru concertul Trooper și Iris de la Arenele Romane

Mâine, 5 aprilie, la Arenele Romane va avea loc concertul Trooper - "An Iron Tribute", în cadrul căruia Iris are statutul de invitat special. Accesul va fi permis vineri începând cu ora 19.00.
Trooper

Trooper

Mâine, vineri 5 aprilie, la Arenele Romane va avea loc concertul Trooper - "An Iron Tribute", în cadrul căruia Iris are statutul de invitat special. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid. Biletele achiziționate pentru acest concert permit accesul o singură data în locație, până la finalul evenimentului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre, o vor putea face doar în urma achiziționării unui nou bilet.

Trooper

Trooper

Bileul  trebuie păstrat pe toată durata concertului iar copii cu vârsta sub 6 ani au acces gratuit doar însoțiți de un adult. Copii cu vârsta de peste șase ani plătesc integral biletul. Sunt valabile doar biletele achiziționate online sau din centrele specializate.

Deținătorii de bilete VIP sunt așteptați în intervalul 19.30 - 21.30 iar cei care vor ajunge după ora 21.30 vor pierde posibilitatea de a lua parte la meet & greet. În ziua concertului singurul punct autorizat de vânzare rămâne casa de bilete a Arenelor Romane, unde vor mai fi disponibile bilete pentru acces general, la prețul de 15 lei.

Programul concertului Trooper și Iris este următorul:

 • Gates open: ora 19.00
 • Strip Joint: 20 – 20.30
 • Change Over: 20.30 – 20.45
 • 9.7 Richter: 20.45 – 21.30
 • Change Over: 21.30 – 22.00
 • Trooper: 22.00 – 00.30
  - 22.00 – 23.00: piese Iron Maiden
  - 23.00 – 23.30: Trooper & Iris
  - 23.30 – 00.30: piese Trooper

Recomandări:

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, alimente, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu este permis.

Trooper - "Strigăt"

Citește mai multe despre IrisTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aylin Cadîr a lansat clipul piesei "Chemistry" - VIDEOCLIP

Aylin Cadîr a publicat al doilea clip din cariera solo la piesa "Chemistry", intepretată alături de trupa sa The Lucky...

Închide