Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Poze concert Dream Theater la Arenele Romane din București - 2017 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Smiley
INFO CONCERT:
Kings of Leon
INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
INFO CONCERT:
Depeche Mode
INFO CONCERT:
Neversea

Prince a lansat o versiune nouă a piesei "Let’s Go Crazy" - AUDIO

Prince a publicat o nouă variantă a melodiei "Let’s Go Crazy", care va fi parte de pe noul său material discografic. Piesa a fost lansată iniţial în anul 1984 şi... Continuare »
Prince

Prince

Prince a publicat o nouă variantă a melodiei "Let’s Go Crazy", care va fi parte de pe noul său material discografic. Piesa a fost lansată iniţial în anul 1984 şi este inclusă pe albumul "Purple Rain", dar şi pe coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute creaţii din repertoriul artistului, atingând a două poziţie în topul Billboard la vremea respectivă.

Prince

Prince (Foto: www.prince.org)

De data aceasta, versiunea nouă "Let’s Go Crazy" include câteva părţi solo de chitară şi distors, o abordare mai agresivă din partea lui Prince din punct de vedere al intepretării, cu nuanţe de up-tempo gospel, electro, hard-rock şi funk, genul din urmă fiind cel care l-a consacrat.

În prezent, Prince pregăteşte noul său turneu intitulat "The Live Out Loud Tour", care va demara pe 15 aprilie în Vancouver şi va include prestaţii live aproape în fiecare seară timp de o lună în oraşe precum Seattle, San Francisco, Las Vegas sau Denver. În toate concertele sale, solistul va fi însoţit de noua lui trupă care le include pe Donna Grantis (chitară), Ida Nielsen (bass) şi Hannah Ford (tobe). De asemenea, noul material semnat Prince ar putea purta numele band-ului său alcătuit din cele trei artiste: 3rd Eye Girl.

Ascultă mai jos versiunea actuală a piesei "Let’s Go Crazy""

AUDIO PRINCE - "Let’s Go Crazy"

Citește mai multe despre Prince
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou portret Jimi Hendrix a fost realizat din 4000 de pene de chitară - FOTO

Un nou portret tribut Jimi Hendrix a fost realizat din 4000 de pene de chitară Fender. Vezi fotografii ale tabloului.

Închide